Ce i-a spus prințul William lui Kate Middleton la altar în ziua nunții lor?

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 într-o ceremonie frumoasă, care a fost urmărită de o lume întreagă.

Unul dintre aspectele ceremoniei care i-a cucerit pe fanii regali a fost schimbul tandru de cuvinte și priviri al cuplului după ce Kate a mers pe culoar în rochia ei superbă Alexander McQueen.

Dar ce i-a spus William noii sale mirese în timp ce cuplul stătea la altar? În cei 11 ani de la ceremonie, niciunul dintre ei nu a confirmat ce cuvinte au fost spuse.

Cu toate acestea, cititorii pe buze care au vizionat videoclipuri au raportat că William a salutat-o ​​pe Kate spunându-i: „Arăți minunat. Ești frumoasă', în timp ce el i-a zâmbit dulce.

The wedding of Prince William and Catherine Middleton, Buckingham Palace, London, Britain – 29 Apr 2011SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Prințul nu s-a uitat la Kate Middleton în timp ce mergea pe culoar spre el și prințul Harry care era alături de el.

Totuși, Harry s-a întors și se crede că i-a spus fratelui său mai mare: „Ea este aici acum. Ei bine, este foarte frumoasă', conform autoarei Marcia Moody în cartea ei din 2013, Kate: A Biography, scrie Hello!.

Peste un milion de oameni au fost prezenți pe traseul procesiunii pentru a o vedea pe Kate în timp ce se îndrepta spre Westminster Abbey pentru ceremonie, care a fost susținută de arhiepiscopul de Canterbury de atunci, Preasfințitul Dr Rowan Williams.

Fericitul cuplu s-a îndreptat apoi spre Palatul Buckingham unde și-au luat locurile pe balcon cu familiile lor pentru a face cu mâna mulțimii. Tot atunci, William și Kate s-au sărutat în văzul tuturor.

În anii care au trecut de la căsătorie, cuplul a crescut din ce în ce mai mult, lansând noi inițiative atât separat, cât și împreună. Ducii de Cambridge au împreună trei copii: Prințul George, în vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, și Prințul Louis, în vârstă de patru ani.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete