Ce i-a cerut Irina Fodor soțului ei să facă în toamna asta: „Ăsta nu e om”

Răzvan Fodor și Irina Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi sunt prezenți atât în mediul online, cât și la TV. Irina Fodor a făcut parte din proiectele „Chefi la cuțite', „Asia Express' și „America Express'. Soțul acesteia joacă în serialul „Adela' difuzat de Antena 1.

Nu mai este nicio noutate cât de mult se iubesc cei doi, fiecare dintre ei declarându-și dragostea cu diferite ocazii atât în interviuri, cât și pe conturile lor de socializare. Recent, Răzvan Fodor le-a mărturisit fanilor săi că prezentatoarea TV a avut o dorință specială în această toamnă.

Irina Fodor l-a pus pe actor să cumpere flori de toamnă, dovleci și alte accesorii pentru a decora curtea și casa. Din nefericire, Răzvan Fodor a uitat de dovleci, iar frumoasa lui soție l-a așteptat în prag, determinându-l pe acesta să declare că acolo va rămâne.

„De trei zile mă cicălește că vrea dovleci și flori de toamnă. Să umple scara, balconul, grădina… ce să mai? Să fie belșug de toamnă.🙄 Am tot uitat și azi dimineață am primit ultimatum. M-am jurat că azi îi cumpăr. Ce credeți? Deși am trecut pe lângă ei, am uitat IAR.
Am ajuns acasă. Mă aștepta în prag. Cred că ăsta e hotarul pe care nu o să îl depășesc în seara asta.
Ps: Când am scos telefonul să îi fac poză, a început să zâmbească. Ăsta nu e om, e Halloween-ul tot!'
, a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

razvan-fodorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 1

În urmă cu o lună, actorul din „Adela' i-a transmis soției sale un mesaj emoționant cu ocazia aniversării sale.

„Ne-am cunoscut acum 15 ani, mi-ai devenit soție acum 12 și ai devenit mamă acum 11. Și te asigur că mai urmează multe!😎
Să-mi rămâi la fel de sănătoasă la cap (în ciuda vieții groaznice și dificile pe care o ai alături de mine 😜), dulce, blândă, feminină și…normală.❤️ Te iubesc de TOT!!🥂🎊🍾🎉 #happybirthday #mywife’
, i-a transmis Răzvan Fodor pe Instagram soției sale.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete