Ce frumoși sunt împreună! Fetele lui Pepe și-au cunoscut frățiorul. Reacția lor de-a dreptul emoționantă

Pepe are toate motivele din lume să se mândrească. Cu siguranță, artistul nu-și dorește decât sănătate pentru a se bucura de cele trei minuni din viața sa. De când a devenit și tătic de băiat, cântărețul nu-și mai încape în piele de fericire. La toate acestea se adaugă și reacția emoționantă a fetelor din prima căsnicie atunci când și-au văzut frățiorul.

La începutul lunii iunie, iubita lui Pepe a născut un băiețel perfect sănătos. Deși artistul a declarat că nu-l va arăta pe micuț, nu s-a abținut să nu împărtășească cu fanii săi momente de poveste în care actorii principali au fost Maria, Rosa și micuțul Pepe Jr.

După divorț, cele două fete au rămas în grija mamei, însă Pepe petrece foarte mult timp cu ele și are grijă să nu-i simtă lipsa. Recent, acestea și-au cunoscut frățiorul și au fost extrem de încântate, mai ales când l-au ținut în brațe.

PepeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

La scurt timp după ce Yasmine Ody a născut, Pepe l-a prezentat pe micuț doar celor abonați la canalul său de Youtube. Acesta a primit o mulțime de urări de felicitări și a mărturisit că micuțul se schimbă de la zi la zi.

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile, și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta', a spus Pepe, pe contul personal de YouTube, după ce fiul lui a venit pe lume.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete