Ce frumos este fiul fostului soț al Cristinei Spătar

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 14

În data de 10 decembrie 2019, Larisa Ionescu (31 de ani), actuala soție a fostului partener de viață al Cristinei Spătar, a născut primul lor copil, un fiu, Carol-Ayan. Acesta are va împlini luna aceasta un an și șapte luni și e o frumusețe de copil.

„Să fiu mamă mă face cea mai fericită. 🥰 Unele dintre zile sunt grele, dar nu m-aș întoarce niciodată la viața dinainte de a-l avea 🤍”, scria Larisa pe Instagram, la sfârșitul lunii mai.

Ce frumos este fiul fostului soț al Cristinei Spătar

„Băiețelul meu Carol! ❤️ Sunt cea mai norocoasă din lume să te am! PS: Nu încercați să găsiți vreo asemănare între mine și el. Seamănă cu tati 100% 😅”, mai scria în aprilie tânăra.

Imagini cu fiul perechii în GALERIA FOTO de mai sus!

În timpul sarcinii, într-un interviu oferit în cadrul emisiunii Acces Direct, întrebată dacă „Larisa de pe Instagram” este și Larisa din realitate, tânăra a mărturisit: „Nu este atât de explicită și sexy. (n.r. cum este percepută)

Rămân la părerea mea. Dar da, nu este o mască”. În continuarea interviului, tânăra admite că întotdeauna și-a dorit să-și întemeieze o familie.

Larisa Ionescu: „Cred că sunt făcută pentru viața de familie”

„Cred că sunt făcută pentru viața de familie, cu copii și cu tot ce trebuie. Mi-am dorit foarte mult doar că era important să fac asta cu omul potrivit.

Nu se putea întâmpla cu oricine doar pentru că asta îmi doream. Acesta fiind momentul perfect, iată că s-a întâmplat.”

Despre micuț, Larisa a mărturisit că a fost un copil dorit și programat. „Suntem oameni maturi și știm ce vrem să facem și când vrem să facem și cum trebuie să fie lucrurile.”

Larisa și omul de afaceri s-au logodit în luna iunie a anului trecut și s-au căsătorit civil imediat apoi, în luna iulie.

Bărbatul a divorțat de prima lui soție, artista Cristina Spătar, în anul 2016. Fostul cuplu are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Albert și Aida.

Foto: Instagram / Marius Baragan

Citește și:

Dana Săvuică, în costum de baie la 50 de ani! „Același costum de baie, dar nu aceleași kilograme …”

Actrița Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica

Ce notă a luat Mirela Vaida la Bacalaureat? „Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete