Ce frumoase sunt mama și surorile Lidiei Buble

Într-un timp, am putea spune, relativ scurt, Lidia Buble (27 de ani) a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră atât datorită calităților vocale, cât și datorită personalității sale pozitive și efervescente.

În prezent, Lidia are numeroase piese care au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. Melodiile Sub apă și Le-am spus și fetelor au cucerit publicul și i-au asigurat artistei primele locuri în topurile muzicale.

Ce frumoase sunt mama și surorile Lidiei Buble

Foarte activă pe rețelele sociale, Lidia obișnuiește să-și țină la curent prietenii virtuali cu tot ceea ce face în plan profesional, dar și cu noutăți din plan personal.

Lidia a crescut într-o familie numeroasă, alături de alți 10 frați și surori. Solista are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

Cu în jur de o săptămână în urmă, pe contul personal de Instagram, artista a publicat două fotografii alături de mama ei, Rahela, cu ocazia aniversării acesteia.

„La muuulți ani binecuvântați, EROINA noastră! ️ TE IUBESC! TE IUBESC! TE IUBESC!”, a scris Lidia, în descrierea imaginilor.

Imagini cu mama și surorile Lidiei Buble găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Până de curând, Lidia a format un cuplu cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion. Moderatorul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani a confirmat speculațiile despărțirii pe contul personal de Instagram.

„Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire, cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman.

Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire?

Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical”, a fost mesajul lui Răzvan Simion.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiul Flaviei Mihășan a împlinit 1 an! Vedeta TV a publicat primele imagini clare cu chipul micuțului

Augustin Viziru a devenit tată! Primele imagini cu fiica actorului. Ce nume va avea micuța?

Fiica lui Joey din Friends, diagnosticată la nici un an cu o afecțiune la nivelul creierului. Marina are acum 16 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete