Ce frumoasă este fiica lui Vladimir Drăghia! Zora a împlinit 3 ani

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, au aniversat în iunie, mai exact pe 9, ziua de naștere a fiicei lor Zora (3 ani). Cu această ocazie, în mediul online, Alice a publicat o imagine cu micuța alături de un mesaj emoționant.

Ce frumoasă este fiica lui Vladimir Drăghia! Zora a împlinit 3 ani

„Bobocelul meu de rață face azi trei ani! 3️⃣🌞🎂🥳🌈 Din prima clipă în care am aflat de existența ei, Zora m-a făcut să am cele mai bune gânduri și să simt cea mai frumoasă iubire.

„Miroase a bine” din primul moment în care am strâns-o în brațe acum trei ani. Era o dimineață superbă de duminică și se luminase de zi.

Atunci mi-am zis că trebuie să mă resetez după noaptea grea de travaliu ca să am o energie bună pentru ea. Abia așteptăm să o cunosc.

Așa m-am și dus la spital: nerăbdătoare s-o cunosc, fără pic de teamă. Îmi amintesc că am rămas pentru câteva minute singură în sala de nașteri și, între contracții, făceam ture până la fereastră.

Soarele strălucea a nou început. Pe stradă era o liniște care mi-a dat curaj. Am știut că e momentul perfect să ne cunoaștem.

Are delicatețea unei flori de mușețel și energia unui spectacol. E o combinație magică. Sper să fii mereu o bucurie, un spectacol! 🎉 La mulți ani, veșnica mea dimineață! 🌼”, a scris Alice.

„La mulți ani tovarășei mele de copilărie. La multi ani, Zora!”, a scris și Vladimir.

Imagini cu micuța în GALERIA FOTO de mai sus!

În vara anului 2018, Vladimir și Alice s-au căsătorit. Înainte de a-l întâlni pe Vladimir, tânăra a mai fost căsătorită cu Răzvan Cocea.

Foto: Instagram

Citește și:

Problemele de sănătate au împiedicat-o pe Anca Serea să fie alături de fiica ei Sarah în ziua în care a împlinit 13 ani

Suri Cruise îi seamănă din ce în ce mai mult actriței Katie Holmes! Ce frumoasă este!

De 22 de ani este căsătorit cu fiica adoptivă a fostei sale iubite! Cea mai scandaloasă poveste de dragoste de la Hollywood

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro