Ce frumoasă e fetița lui Keo! Artistul e topit după micuța Arya

La sfârșitul lunii decembrie 2017, Keo devenea tătic de fetiță. De când au devenit părinți, viețile lui Keo și Misty s-au schimbat radical. 

Cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și chiar dacă recunoaște că Misty este cea care se ocupă în principal de creșterea micuței, Keo este și el foarte implicat, încercând să îi fie aproape atât de mult cât îi permite timpul și să nu lipsească în momentele importante.

Prima poză cu fetița lui Keo

Artistul a fost, însă, destul de discret în ce o privește pe micuța Arya Violette și a ținut-o departe de ochii curioșilor. În cele din urmă, artistul a decis să publice o primă poză cu micuța. Fetița lui Keo este foarte frumoasă și expresivă, iar comentariile laudative și inimioarele nu au întârziat să apară.

“Arya, dragostea lu’ tati, mă bucură în fiecare dimineață cu cel mai dulce zâmbet din lume” este comentariul care însoțește poza micuței prințese.

În urmă cu câteva luni, artistul spunea în emisiunea Vorbește lumea' de la Pro Tv că Dumnezeu l-a binecuvântat cu o ființă perfectă, care i-a schimbat perspectiva asupra vieții, care-l face să nu-i mai fie frică de nimic: “E o ființă perfectă și ne umple de bucurie în fiecare moment. Ni s-a schimbat atât de mult perspectiva, ne era frică de un milion de chestii și, de fapt, perspectiva ți se schimbă complet. Pentru tine, copilul devine un fel de centrul al Universului tău, nu îți mai este greu. Îți e greu când nu ești cu copilul. E totul foarte frumos”.

Citește și 

Keo, topit după fetița lui. Declarații emoționante

Dieta Juliei Roberts. La 50 de ani, Pretty Woman' își menține silueta adolescentină

Sursa foto: instagram, facebook Keo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete