Ce fiică frumoasă are Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van DammeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 12

Jean-Claude Van Damme a fost și rămâne unul dintre cei mai iubiți actori de filme de acțiune, fiind îndrăgit pentru aparițiile sale legendare în peliculele Bloodsport (1988), Double Impact (1991) și Universal Soldier (1992).

Ce fiică frumoasă are Jean-Claude Van Damme

La aproape 60 de ani, Jean Claude Van Damme demonstrează că este în continuare în formă, fiind extrem de activ în mediul online. La fel de activă pe rețelele sociale este fiica lui Bianca Bree.

Bianca a moștenit atât frumusețea, cât și forța ambilor eu părinți. Mama ei, Gladys Portugues (62 de ani), a fost culturistă, în timp ce Van Damme s-a remarcat prin talentul actoricesc și datorită iubirii sale pentru artele marțiale.

În copilărie, Bianca a admis că nu se simțea deloc atrasă de nicio formă de luptă, preferând patinajul. Cu timpul, însă, le-a călcat pe urme celebrilor ei părinți.

„Vreau să le arăt micilor fetițe și micilor băieți că poți fi puternică și feminină. Că poți să-ți încrucișezi picioarele la cină și apoi să te lupți într-un mod drăguț și feminin.

Cum tatăl meu a făcut populare artele marțiale pentru generația mea, vreau să-i continui moștenirea”, a mărturisit Bianca, potrivit Bright Side.

Jean Claude Van Damme a fost căsătorit de 5 ori cu 4 femei

Pe actuala lui soție, Gladys Portugues, Van Damme a cunoscut-o la o ședință foto. Perechea s-a căsătorit în anul 1987. Împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Kristopher (33 de ani) și Bianca Bree (29 de ani).

În 1992, cuplul se separă după ce culturista află că actorul a înșelat-o cu actrița Darcy LaPier (55 de ani). Van Damme și LaPier se căsătoresc în 1994 și divorțează trei ani mai târziu, în 1997.

Au împreună un fiu, Nicholas, în vârstă de 24 de ani. În timp ce actrița era însărcinată cu fiul lor, Van Damme a înșelat-o pe platourile de filmare ale peliculei Street Fighter (1994) cu artista Kylie Minogue (52 de ani).

În 1999, actorul s-a recăsătorit cu Gladys și, deși sportiva a depus actele de divorț pentru a doua oară în 2015, cuplul este și acum împreună.

Foto: Instagram

Citește și:

Cel mai dificil moment din relația Danielei Gyorfi cu bărbatul care-i este alături de 14 ani

Fiul lui Tily Niculae a avut această afecțiune după naștere. „Vreau să atenționez toate mamele”

David și Victoria Beckham, infectați cu noul coronavirus. Cum au transmis virusul mai departe?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete