Ce fel de mamă ești în funcție de zodie? Uite ce spune zodiacul despre calitățile tale de părinte

Atunci când devin mame, femeile se schimbă în mod radical și încep să vadă cu alți ochii tot ceea ce le înconjoară. Astrologii sunt de părere că aceste schimbări sunt influențate și de semnul zodiacal sub care ne-am născut. 

Fiecare femeie are propriul său stil atunci când vine vorba despre creșterea unui copil, dar în anumite situații, la baza deciziilor stau și caracteristicile fiecărei zodii în parte. În urma mai multor analize, astrologii au descoperit că rolul de mamă depinde foarte mult de zodia fiecărei femei, potrivit dailymail.co.uk.

Ce fel de mamă ești în funcție de zodie?

1. Berbec

Femeile berbec sunt firi hotărâte și care țin foarte mult ca regulile pe care le impun să fie respectate. În rolul de mamă, ele pot fi destul de stricte, mai ales atunci când lucrurile nu ies tocmai așa cum își doresc.

2. Rac

Racii sunt foarte sensibili și rezonează cu tot ce se întâmplă în jurul lor. Astrologii spun că femeile născute sub acest semn zodiacal au un instinct matern foarte bine dezvoltat și că intră în rolul de mamă încă din momentul în care rămân însărcinate. Ele sunt foarte implicate și tind să exagereze atunci când vine vorba despre protejarea copilului.

3. Balanță

Balantele au foarte multă răbdare cu copiii lor și de multe ori îi lasă să greșească în mod intenționat, tocmai pentru ca ei să învețe anumite lucruri. Ele au capacitatea de a-și învăța copiii să aprecieze noțiunea de familie și să se raporteze în mod constant la ea.

4. Capricorn

O mamă capricorn va fi tot timpul organizată și de multe ori ea reprezintă un exemplu pentru copii. Cu toate acestea, femeile capricorn au tendința de a adopta un comportament mult prea serios, care îi poate îndepărta pe cei mici.

5. Taur

Mamele născute în zodia taurului pun un mare accent pe tot ce ține de moralitate și sunt capabile să impună reguli, dar care să pară că fac parte din rutină. Astfel, ele ajung să fie foarte iubite de copiii lor și să stabilească o relație strânsă de prietenie.

6. Leu

Leii sunt persoane energice, glumețe și care nu spun niciodată nu distracției. Aceste carcateristici îi fac pe cei mici să îi îndrăgească foarte mult și să se deschidă în fața lor, fără teama că vor fi judecați.

7. Scorpion

Femeia scorpion nu se ghidează după reguli și nu ține cont de sfaturile altora atunci când vine vorba despre educația copilului. Ele au propriul lor stil, sunt văzute ca un lider, dar de multe ori nu își pot stăpâni emoțiile, lucru care poate fi înțeles cu greu de copii.

8. Vărsător

Orice copil și-ar dori o mamă vărsător. Acestea sunt foarte deschise și încurajează libera exprimare, astfel că cei mici nu vor fi obligați să respecte reguli stricte. Nu se impun, făcând ca relația dintre ele și copii să fie mai mult un parteneriat.

9. Gemeni

Pentru că au tot timpul energie și sunt conectați la tot ce ține de tehnologie, gemenii sunt de multe ori greu de ținut în frâu. Femeile gemeni sunt mame responsabile, dar această energie a lor poate aduce un ușor dezechilibru în viața de familie.

10. Fecioara

Fecioarele sunt recunoscute pentru faptul că sunt mereu organizate și obsedate de tot ce ține de curățenie. Astfel, copiii lor sunt mereu în siguranță și rar se îmbolnăvesc și asta pentru că aceste femei dezinfectează chiar și cel mai nesemnificativ lucru. Cu toate acestea, strictețea lor și obsesia pentru respectarea regulilor le poate afecta relația cu copiii.

11. Săgetător

Mamele săgetător își învață copiii de mici să fie responsabili, dar și să își asume riscuri. Chiar dacă vor să își știe copiii în siguranță, aceste femei nu le refuză celor mici dorința de a-și dezvolta spiritul de aventură. Personalitatea lor face ca de multe ori să fie nerăbdătoare și să se enerveze mult prea repede, acționând greșit în multe situații.

12. Pești

Peștii pun familia mereu pe primul plan, iar toată atenția acestor femei se va îndrepta către creșterea copiilor. Pentru că știu să asculte și să analizeze lucrurile, acestea ajung de multe ori să fie foarte bune în rolul de mamă.

Foto: shutterstock.com

Citește și: 

Ce plantă ți se potrivește în funcție de zodie

Cea mai generoasă zodie. Atunci când iubește, dăruiește cu tot sufletul

Cea mai insensibilă zodie. E foarte egocentristă și nu îi pasă de nevoile celor din jur

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop