S-a retras din televiziune pentru a se dedica rolului de mamă. Ce familie frumoasă are Cristina Dochianu!

În luna noiembrie a anului trecut, fosta prezentatoare de televiziune Cristina Dochianu (35 de ani) a născut pentru a treia oară. Atunci, Cristina a adus pe lume un băiețel, Nicolas.

S-a retras din televiziune pentru a se dedica rolului de mamă. Ce familie frumoasă are Cristina Dochianu!

Vedeta s-a căsătorit în anul 2013 cu partenerul ei de viață, Cristian Fogarassy, într-o ceremonie discretă ce a avut loc lângă Orșova, orașul în care și-a petrecut copilăria.

În 2015, Cristina a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță, Yvonne (5 ani), iar, în urmă cu trei ani, s-a născut și a doua fiică, Anais, vedeta reușind să țină sarcina ascunsă vreme de opt luni.

De curând, mai exact pe 14 mai, Anais a împlinit trei ani. Cu ocazia aniversării micuței, Cristina a publicat o fotografie cu Anais surprinsă alături de Yvonne, imagine în care apare și un balon în forma cifrei trei.

„Minunea mea blondină a împlinit 3 ani”, a scris Cristina, în descrierea fotografiei de pe contul personal de Instagram.

Nicolas, mezinul, a împlinit și el 6 luni pe 12 mai. Imagini cu familia Cristinei Dochianu găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Experiență inedită! Cum a fost cerută în căsătorie Cristina Dochianu?

„Pot să spun că cererea în căsătorie a fost oricum, numai clasică nu. Pe scurt, iarna trecută am primit un cadou care avea atașată o felicitare.

În felicitare scria așa: „Sper să fie cel mai frumos cadou pe care îl puteai primi vreodată”. Am desfăcut cadoul și înăuntrul cutiei era o pereche de mânuși.

Am probat mânușile introducând prima dată mâna stângă și am simțit ceva înăuntrul mânușii, în dreptul degetului inelar.

Era inelul de logodnă. A fost un moment foarte emoționant. Chiar a fost cel mai frumos cadou pe care l-aș fi putut primi vreodată”, a declarat Cristina, în trecut, pentru Apropo TV.

Cristina, despre soțul ei: „Este bărbatul ideal”

În același interviu, despre partenerul ei, Cristina mai spunea: „Cristian este bărbatul ideal. Este puternic, extrem de inteligent și are un suflet extraordinar.

Nu îl pot descrie în puține cuvinte. Mi-ar trebui pagini întregi pentru a putea scrie despre el și despre numeroasele lui calități. Mă simt cea mai norocoasă și fericită femeie din lume”.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Lora, izolată în Bali de aproape trei luni: „Localnicii puseseră afișe în care ne amenințau să stăm în case”

Naștere pe timp de pandemie. Experiența Danei Rogoz: „Tremuram din toate încheieturile”

Diana Enache se teme pentru siguranța ei: „Umblă tot timpul cu spray paralizant în geantă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete