Ce face și cum arată Gianina Corondan la aproape 51 de ani. A dispărut din televiziune: „Sper să mă întorc, sunt în niște discuții pentru primăvară”

Gianina Corodan este actriță și om de televiziune. De-a lungul anilor a apărut la diverse posturi TV, în diferite emisiuni de televiziune. De o perioadă de timp, aceasta a dispărut de pe micul ecran, însă a anunțat că revine.

Gianina Corondan nu mai lucrează în televiziune, ci se dedică altor proiecte. Acum are unul intitulat „Vizită de lucru', în care intră în pielea unor oameni care încă mai practică tot felul de meserii ciudate sau uitate.

„Este o experiență plăcută, fac altceva. În continuare promovez meseriile vechi, dar și tinerii designeri din vitrină, evenimente care au avut succes anul trecut și unde am strâns foarte multe vedete pe podium în aer liber. Avem designeri talentați și trebuie să-i sprijinim ca să nu se apuce de altceva. Și pe 1 februarie organizez o expoziție la Opera Română a unei românce din Londra, Mariana Gordan, care stă de 30 și ceva de ani în Londra. Îmi place să susțin oamenii talentați', a spus Gianina Corondan pentru Click.

gianina-corodan-cu-ce-se-ocupa-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Referitor la cariera ei în televiziune, vedeta a anunțat că își dorește să revină pe sticlă, deja are și câteva oferte. Se gândește să participe la „Asia Express', emisiunea difuzată la Antena 1.

„Mi-ar plăcea să dansez de să iasă foc din ghete. Să dea Dumnezeu să fim ocrotiți, să scăpăm de virusul ăsta ca să ne putem relua treburile și să ne putem mișca în voie. Sper să mă întorc și în televiziune, sunt în niște discuții pentru primăvară, dar nu iau în calcul un refuz obligatoriu. Nu mă grăbesc, vedem ce va mai fi mai încolo', a mai povestit vedeta.

„Nu sunt o bună sportivă, nu mă simt atât de fit, bună alergătoare să mă bat cu sportivii, nu pot spune că sunt în formă, Dar lumea se uită și multora le place să descopere cultura lumii, obiceiurile lor. Nu refuz nicio oportunitate. De exemplu, mi-ar plăcea să merg la «Asia Express», sunt obișnuită să mănânc chestii ciudate', a mai declarat ea pentru click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete