Ce face Brigitte Macron cu ținutele pe care le poartă la întâlnirile oficiale

ce face Brigitte Macron cu ținutele pe care le poartă la întâlnirile oficialeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Brigitte Macron este întotdeauna o apariție elegantă, care știe să-și pună în valoare silueta prin ținute șic. Prima Doamnă a Franței optează doar pentru haine de designer, Loius Vuitton fiind preferatul ei. Dar ce face Brigitte Macron cu ținutele pe care le poartă la întâlnirile oficiale puțină lume știe.

În cartea “Doamna președinte”, jurnalistele Nathalie Schuck și Ava Djamshidi dezleagă misterul.

Rolul de Primă Doamnă pe care îl are de cinci ani o expune foarte mult. Brigitte Macron este, cu siguranță, cea mai fotografiată persoană din Franța, desigur, alături de soțul său. Motiv pentru care fosta profesoară de litere trebuie să-și supravegheze foarte mult vestimentația. Adesea, alegerile sale vestimentare sunt de-a dreptul surprinzătoare.

Citește și 3 ținute controversate ale lui Brigitte Macron

Uneori admirată, alteori criticată, Brigitte nu lasă pe nimeni indiferent. Regretatul designer Karl Lagerfeld spunea despre ea că are cele mai frumaose picioare din Paris.

S-a aflat ce face Brigitte Macron cu ținutele pe care le poartă la întâlnirile oficiale

Adeptă a rochiilor și fustelor deasupra genunchilor, Brigitte Macron este o fană declarată a creațiilor lui Louis Vuitton. Și asta pentru că directorul artistic al celebrului designer acceptă să retușeze hainele după măsurile Primei Doamne. Și poate că asta nu ar fi ceva nemaipomenit dacă Prima Doamnă nu i-ar returna hainele după o singură folosire.

Citește și Motivul pentru care Brigitte Macron nu poartă fuste lungi

Aceasta este una dintre cele mai importante dezvăluiri din cartea celor două jurnaliste: “Brigitte Macron nu păstrează niciodată hainele pe care le îmbracă la întâlnirile oficiale. Din dorința de transparență, cabinetul său a redactat un acord-cadru privitor la împrumutul ținutelor purtate la întâlnirile oficiale cu scopul de a instaura o separare clară între garderoba sa privată și garderoba oficială“. Cu alte cuvinte, hainele atât de admirate de public doar “tranzitează” dressingul Primei Doamne.

Citește și Dieta lui Brigitte Macron: ce mănâncă Prima Doamnă a Franței pentru a se menține suplă

Sursa: www.gala.fr

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete