Ce culori te favorizează în funcṭie de tonul pielii

ce culori te favorizează în funcṭie de tonul pielii

Cu siguranță în dulapul tău mai multe culori predomină ca fiind cele mai utilizate în mod constant, iar asta se datorează faptului că, inconştient, te vezi îmbrăcată cu acele culori şi ai tendinṭa de a cumpăra lucruri asemănătoare, în aceleaşi nuanṭe. 

În general, tonurile pielii sunt clasificate în două categorii: calde și reci. Nu știi în care te afli? Ei bine, este foarte ușor să descoperi, cu o serie de trucuri.

Ce culori te favorizează în funcṭie de tonul pielii

1. Care este experiența ta cu soarele? Dacă eşti una dintre persoanele care se ard imediat când te expui la soare, înseamnă că tonurile pielii tale sunt reci. Dacă, dimpotrivă, te bronzezi cu ușurință, ești piele caldă.

2. Venele. Culoarea venelor este, de asemenea, un indicator important. Uită-te la încheieturile mâinii și dacă culoarea venelor tale este albăstrui sau violet, tonul pielii este rece, iar dacă e verzui, atunci tonul pielii e cald.

3. Hârtie albă. Dacă pui o hârtie albă în fața pielii gâtului sau pieptului și aceasta reflectă tonuri albăstrui sau roz, pielea este rece și dacă reflectă tonuri de aur, este caldă. Odată ce ai găsit tonul pielii tale, este timpul să cunoşti tonurile care te favorizează și pe cele care nu. Culori care te favorizează în funcție de tonul pielii:

Cald. Dacă pielea este caldă, cu nuanṭe de maro, gri și negru te vei simți minunat. De asemenea, roz, albastru sau bej te avantajează.

Rece. Îṭi vin foarte bine culorile intense ca albul, negrul, albastru intens, roşu, roz.

Oricum, totul va depinde mereu de combinațiile pe care le folosești, dar poṭi ṭine cont de ceea ce te favorizează ca să te pui ȋn valoare. Dacă alegi să faci combinații ale căror culori nu ṭi se potrivesc, alege să porṭi accesorii din aur sau argint, în funcție de tonul pielii. Tine cont, atunci cȃnd ȋṭi alegi hainele, de culoarea ochilor şi părului, precum şi de faptul că nimeni nu te cunoaște mai bine decȃt tine!

Citeste si 

Ce culori să porți dacă ai părul alb

Ce culori să porți pentru a obține o ținută elegantă și prețioasă?

Cum aduci gingășia în ținuta ta de Revelion – Sugestii pentru femeia subtilă

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Moda