În ce condiții îți poți face o mamografie digitală gratuită

mamografie gratuită

Cancerul la sân este o afecțiune ce poate pune în pericol viața femeilor, însă depistat la timp, acesta poate fi tratat în totalitate. Cu toate acestea, multe femei ajung la medic mult prea târziu, atunci când boala este avansată, iar șansele de vindecare sunt reduse.

Din cauza veniturilor modeste, unele femei amână vizita la medic, chiar dacă simt că organismul lor trece prin anumite schimbări. Astfel, multe femei ajung la medic doar în momentul în care apar dureri puternice, acesta fiind principalul semn care arată că boala este avansată. Pentru a salva cât mai multe vieți, Asociația Donna pentru Sănătatea Femeilor oferă în luna octombrie 100 de mamografii digitale cu tomosinteză gratuite.

În ce condiții îți poți face o mamografie digitală gratuită?

Doamnele care sunt interesate de aceste investigații trebuie să îndeplinească anumite condiții pentru a beneficia în mod gratuit de aceste teste. Mai exact, vârsta acestora trebuie să fie peste 40 de ani, să aibă venituri lunare sub 1500 de lei și să nu fi făcut o mamografie în ultimii 2 ani. În plus, cele interesate trebuie să aibă disponibilitatea de a veni la București pentru efectuarea acestor teste.

Doamnele care vor să își facă o mamografie gratuită se pot înscrie AICI, până pe data de 05 octombrie 2017. În urma înscrierilor, vor fi alese prin tragere la sorți 100 de femei, care vor beneficia în mod gratuit de aceste investigații.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Legătura dintre tatuaje și cancer. La ce riscuri te expui?

Ce se întâmplă atunci când bei prea multă apă

Alimentația mamei care alăptează. Ce alimente și băuturi sunt recomandate în timpul alăptării

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate