Ce cadou a dăruit Familia Regală a României mirilor Prințul Harry și Meghan Markle? Reprezintă un omagiu adus folclorului și tradițiilor românești

FWROSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Familia Regală a României a pregătit un cadou special pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Este vorba despre un set de bijeterii inspirate de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuși.

Familia Regală a României a anunțat pe pagina oficială că a trimis Prințului Harry și miresei sale, Meghan Markle, un cadou inspirat de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuși. Mirii au primit o pereche de cercei și o brățară pentru Meghan Markle și butoni pentru Harry, iar toate au fost realizate din aur.

Ce cadou a dăruit Familia Regală a României mirilor Prințul Harry și Meghan Markle?

Malvina Cservenschi, creatoarea bijuteriilor, a precizat că Familia Regală a României a vrut ca darul pentru pentru prinţul Harry şi Meghan Markle să fie de inspiraţie românească, conform Mediafax.ro. Bijuteriile sunt inspirate de Coloana Infinitului, opera unuia dintre cei mai faimoşi artişti români, Constantin Brâncuşi. Reprezentanții Familiei Regale a României au subliniat că acest dar de nuntă reprezintă un omagiu adus folclorului și tradițiilor românești.

„Bijuteriile pe care le creez „povestesc' despre valorile și tradițiile românești. Fiecare bijuterie care pleacă spre alte Case Regale este însoțită de povestea simbolului care m-a inspirat și despre însemnătatea lui. Iar scrisoarea care a însoțit darul oferit cu ocazia nunții Prințului Harry cu Meghan Markle din partea Casei Regale a României descrie povestea coloanei infinitului și a lui Constantin Brâncuși,' a scris Malvina Cservenschi, pe pagina sa de Facebook.

Bijuteriile pe care le creez "povestesc" despre valorile si traditiile romanesti. Fiecare bijuterie care pleaca spre…

Publicată de Malvensky Charms pe 18 Mai 2018

Familia regală a României nu a participat la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, potrivit sursei citate.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe data de 19 mai, la Capela St. George de la Castelul Windsor. Evenimentul a fost organizat cu mare fast și a fost urmărit de milioane de oameni de pe tot globul.

Pentru a vedea mai multe imagini cu bijuteriile pe care le-ai primit mirii, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Costurile nunţii regale a prinţului Harry cu Meghan Markle au fost mai mari decât cele ale căsătoriei Ducelui şi Ducesei de Cambridge

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt, oficial, soț și soție! Cei doi au plecat de la capela St. George. Imagini cu primul sărut

Rochiile de mireasă de la nunțile regale. Cine a avut cea mai spectaculoasă rochie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete