Ce bunuri de zeci de mii de euro i-a cerut înapoi Mihai Albu Iuliei la divorț. Abia acum s-a aflat

Iulia Albu a fost invitată recent în podcastul lui Cătălin Măruță unde a dezvăluit detalii neștiute până acum despre divorțul de Mihai Albu. Fostul ei soț și-a dorit divorțul, el l-a intentat, nu ea. Totodată, el i-a cerut și câteva bunuri înapoi. 

 

Iulia și Mihai Albu au format un cuplu până în anul 2013, când au ajuns la divorț. Rodul iubirii lor e Mikaela, fiica lor. Acum, la opt ani de la separare, Iulia Albu a dezvăluit de ce a păstrat numele creatorului de pantofi.

„Măi, să știi că m-am gândit la chestia asta, pentru că sunt foarte multe discuții, în general, de ce am păstrat numele, de ce nu am revenit la numele meu. Sincer, aș fi vrut să revin la numele meu, Vochița, un nume foarte frumos. Aș fi putut să-mi iau și un alt nume pentru că poți să faci asta, ar fi putut să mă cheme Iulia Roz Gri, pentru că așa aș fi fost doar eu Iulia Roz Gri. 

Dar, ca să clarificăm și acest subiect, da, am păstrat acest nume pentru a avea același nume cu Mikaela și nu doar din acest motiv, ci și din încă un motiv, care va face obiectul unei campanii care va fi făcută publică, cel mai probabil, în această toamnă', a dezvăluit Iulia Albu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Totodată, ea a mărturisit că la separarea legală i-a înpoiat soțului bunuri de zeci de mii de euro. Este vorba despre o mașină și verigheta.

„Noi am ieșit de mână de la notar. Nu eu am vrut să divorțez, el a vrut, el a ieșit primul în presă și a zis: vreau să divorțez. E adevărat că și eu îmi doream lucrul ăsta. Mi-a cerut mașina pe care mi-a făcut-o cadou, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o', a mai precizat vedeta.

În prezent, Iulia Albu trăiește o nouă poveste de iubire pe care o ține departe de ochii presei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete