Ce avere a lăsat în urmă Stela Popescu? Iată cine va moșteni imobilele deținute de marea actriță

PREMII – VIP – IULIESeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Stela Popescu a avut o carieră înfloritoare. Nici măcar nu există cuvintele potrivite pentru a descrie lucrurile mărețe pe care le-a făcut această mare actriță pentru teatrul și filmul românesc. Moartea ei subită a lăsat în urmă o mulțime de români îndurerați, care au iubit-o și au respectat-o pentru fiecare apariție în lumina reflectoarelor.

Chiar dacă nu a avut copii biologici, Stela Popescu a strâns de-a lungul anilor o avere impresionantă de pe urma muncii sale. Peste 50 de ani din viață i-a petrecut pe scenă, iar în acest timp toată lumea a reușit să cunoască și să admire talentul ei incontestabil de mare actriță.

Ce avere a lăsat în urmă Stela Popescu?

Actrița provine dintr-o familie de învățători, iar acest fapt a ajutat-o să învețe să economisească fiecare bănuț. Succesul de care se bucura de fiecare dată când urca pe scenă i-a adus și o mulțime de satisfacții materiale pe măsură, nu doar aplauze.

Stela Popescu era proprietara a două vile de lux, una în centrul Capitalei, și cealaltă pe litoral, în localitatea 2 Mai. În ambele case are foarte multe obiecte vechi, de valoare, potrivit libertatea.ro. Actrița le-a strâns de-a lungul vieții din toate colțurile lumii. Mai mult, în urmă cu aproximativ doi ani, actrița a ridicat pe terenul lăsat moștenire de mama sa, chiar în buricul Bucureștiului, un bloc de trei etaje.

Cine va moșteni averea Stelei Popescu?

Stela Popescu nu s-a gândit niciodată să înstrăineze vreunul dintre imobile, chiar dacă a primit o mulțime de oferte pentru a vinde casa de la mare sau blocul din București. Actrița va lăsa acum tot ce are pentru strănepotul său, fiicei sale adoptate și nepoatei care lucrează și ea în domeniul cinematografiei.

Stela Popescu era străbunică de un de zile

Stela Popescu a devenit străbunică în urmă cu aproximativ un an. Până acum, cea mai dragă ființă din viața ei a fost fiica sa vitregă (fosta nepoată, fata naturală a cumnatului său), Doina Maximilian, pe care a înfiat-o pe vremea când trăia soțul ei. Aceasta are o fată de 29 de ani pe nume Stanca Radu.

Fata Doinei Maximilian e regizor de film și a luat o serie de premii la festivaluri importante. Aceasta este cea care a născut un băiețel și i-a oferit actriței șansa de a fi străbunică.

Pentru a vedea mai multe imagini de colecție cu Stela Popescu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Imagini de colecție cu Stela Popescu

Ultimele imagini cu Stela Popescu înainte de a muri! Artista a urcat pe scenă și a vorbit incoerent – VIDEO

De ce a murit Stela Popescu? Medicii legiști au finalizat autopsia

Unde va fi înmormântată Stela Popescu? Poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă în cazul actriței

Paul Ipate și Octavian Strunilă, mărturisiri despre relația pe care au avut-o cu Stela Popescu: „Era o femeie plină de energie, nu dădea niciun semn de boală în ultima perioadă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri