Ce a spus Ricky Martin la primul concert, după scandalul de incest cu nepotul lui: „Să uitați de toate problemele”

Ricky Martin a fost recent în centrul unui scandal monstuos. A fost acuzat că a avut o relație chiar cu nepotul lui. Au ajuns la proces, iar cântărețul a avut câștig de cauză. A avut și primul concert după controversa iscată, s-a simțit bine în fața fanilor lui.

Ricky Martin a susținut vineri seara un concert pe scena de la Hollywood Bowl. A fost prima lui apariție publică, după ce s-a zis că ar fi avut o relație incestuoasă cu nepotul său. Ulterior, aceste afirmații au fost respinse în instanță.

„Vă distrați cu adevărat?', a întrebat Martin, în vârstă de 50 de ani, publicul înainte de a cânta cu Orchestra Filarmonică L.A., conform TMZ. „Tot ce vreau este ca voi să uitați toate problemele în seara asta și să vă concentrați la iubire, la lumină și să ne distrăm împreună. Ești gata Los Angeles să te distrezi?', a spus artistul pe scenă, scrie Libertatea.

Cântărețul a continuat apoi să ofere mulțimii un spectacol fără a menționa cazul controversat din instanță.

ricky-martin-dupa-scandalul-cu-nepotul-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Scandalul cu nepotul lui s-a încheiat

Ricky Martin a negat acuzațiile șocante ale unui membru al familiei că ar fi fost într-o relație incestuoasă cu nepotul său timp de șapte luni. Avocatul cântărețului hit-ului „Livin La Vida Loca’, Marty Singer, a declarat acum mai bien de o săptămână pentru Deadline că Martin nu a avut niciodată „o relație sexuală sau romantică cu nepotul său’.

Declarația a continuat: „Din păcate, persoana care a făcut această afirmație se luptă cu provocări profunde de sănătate mintală. Ricky Martin, desigur, nu a fost niciodată – și nu ar fi niciodată – implicat în vreun fel de relație sexuală sau romantică cu nepotul său. Ideea nu este doar neadevărată, ci este dezgustătoare’, a spus el.

„Cu toții sperăm că acest om va primi ajutorul de care are atât de urgentă nevoie. Dar, mai ales, așteptăm cu nerăbdare ca acest caz îngrozitor să fie respins de îndată ce un judecător va examina faptele.’, a încheiat el.

Ricky Martin a obținut câștig de cauză în instanță după ce nepotul său și-a retras plângerile de relații sexuale și hărțuire împotriva cântărețului, scrie alephnews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete