Oana Roman refuză să aibă vreo legătură cu actuala soție a tatălui ei. Ce a spus despre Silvia Chifiriuc

După ce s-a despărțit de Mioara Roman, Petre Roman s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc. Oana Roman a suferit cumplit în urma divorțului părinților ei.

De 17 ani, Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc și împreună au un băiețel. Între actuala soție a fostului politician și fiica acestuia nu există niciun fel de relație. Vedeta nu vrea să aibă legătură cu Silvia Chifiriuc și evită orice subiect legat de ea.

„Nu avem relații. Și nici nu vreau să discut asta', a declarat Oana Roman.

Oana-Roman-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În schimb, fiica lui Petre Roman și a Mioarei a dezvăluit că Izabela este fascinată de bunicul ei. Oana Roman și-ar dori să se vadă mai des cu tatăl ei și a suferit cumplit când acesta s-a îndepărtat de ea. Ultima dată aceștia s-au văzut în urmă cu o lună de zile.

„Cred că acum vreo lună. Iza îl iubește foarte mult și e fascinată de el. A văzut și a înțeles ce mare personalitate este el. Când mergem la el îl întreabă tot felul de lucruri, discută și au o relație ok.

Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar am un program agitat, el la fel, e și președintele unei universități din Elveția. O parte din timp și-o petrece și acolo. Încercăm să ne vedem mai des, dar nu ne iese întotdeauna', a declarat Oana Roman pentru Impact.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete