Ce-a pățit Bursucu pe holurile de la Kanal D. Surpriza pregătită de fiica lui: „E de neoprit”

Bursucu a primit o vizită neașteptată chiar la Kanal D, o întâlnire emoționantă, care a stârnit rumoare pe culoarele televiziunii.

Micuța Anays, fiica vedetei, a venit să-și viziteze tatăl și și-a făcut simțită prezența încă de la primii pași în sediul televiziunii. Dezinvoltă, parcă născută în fața camerelor, micuța Anays a început să-i întrebe pe colegii tatălui ei unde se află acesta.

„I-am auzit vocea, evident că i-am recunoscut-o, doar că nu înțelegeam ce se petrece, credeam că totul e în capul meu. Este un copil descurcăreț, îndrăzneț și cu simțul umorului, eu cred că îmi seamănă. A deschis toate ușile până a dat de mine', a povestit amuzat Bursucu.

Vedeta Kanal D spune că este un tată care cu greu îi poate refuza ceva copilului său. Fetița îi seamănă în multe privințe, iar talentul vedetei se pare că s-a transmis și fiicei sale.

„Imediat ce aude o piesă, Anays se pune pe dansat și cântat. E de neoprit! Și aș putea să spun că are și ritm, și voce. Dacă își va dori să urmeze o carieră în sensul acesta, o voi susține!', a spus Bursucu. 

Bursucu-AnaysSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

De câțiva ani, Bursucu formează un cuplu cu Andreea și împreună au o fetiță. Prezentatorul de la Kanal D este nevoit să facă naveta între București și Constanța, pentru că partenera sa nu locuiește în Capitală.

Deși au împreună o fetiță, Bursucu nu are de gând să se căsătorească momentan. Andreea a mai fost căsătorită și are încă un copil.

„Cred că fiecare trebuie să îşi facă viaţa aşa cum simte şi aşa cum crede. În 2022, ar trebui să mai renunţăm la aceste prejudecăţi. Avem alte priorităţi în acest moment şi crede-mă pe cuvânt că ne este foarte bine aşa cum suntem. Între noi lucrurile sunt foarte bine aşezate.

Atât timp cât copiii noştri se trezesc dimineaţa şi zâmbesc, noi suntem foarte fericiţi. Mi-aş dori ca toţi cei care ne întreabă când ne căsătorim, atunci când se trezesc lângă partener sau lângă copii, să zâmbească aşa cum zâmbim noi’, a declarat Bursucu acum ceva vreme pentru okmagazine.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro