Ce a fost Prințul William obligat să facă în ziua nunții cu Kate Middleton

Ce a fost Prințul William obligat să facă în ziua nunții cu Kate MiddletonSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

În curând, se împlinesc opt ani de la nunta Ducilor de Cambridge. În acea zi de 29 aprilie 2011, o lume întreagă a putut vedea cum Prințul William și Kate Middleton radiau de fericire. Cu toate astea, William se pare că a avut și oarecare nemulțumiri. Și asta pentru că a fost constrâns să facă un lucru împotriva voinței lui.

Ziua nunții este, poate, cea mai fericită zi din viața unui om. Cu atât mai mult dacă acest om urmează să urce pe tron. Însă, în sânul monarhiei britanice, există tradiții pe care mirii trebuie să le respecte, fie că le plac, fie că nu.

Astfel, pe 29 aprilie 2011, fiul cel mare al prințului William și al prințesei Dianaa trebuit să se supună unei cutume regale cu care nu a fost întrutotul de acord. Cu toți ne amintim frumoasa rochie de mireasă a Ducesei, purtând semnătura lui Alexander McQueen, și uniforma roșu-sângerie a Ducelui de Cambridge. Uniforma militară roşie purtată de William reprezintă rangul său de colonel în Garda Irlandeză, celebra gardă care păzeşte Palatul Buckingham.

Inițial, s-a crezut că Prințul de Cambridge va purta uniforma Forțelor Aeriene Britanice (RAF), însă rangul său din RAF este de locotenent, în schimb, cel din Garda Irlandeză este gradul onorific de colonel.

Ce a fost Prințul William obligat să facă în ziua nunții cu Kate Middleton. I-a displăcut complet acest lucru

Conform www.ibtimes.com, Jennie Bond, corespondent regal de la BBC între anii 1989-2003, a mărturisit că, după părerea sa, prințul William nu a fost deloc încântat să poarte acea uniformă militară în ziua nunții sale. Din păcate. nu s-a putut sustrage tradiției regale: “Asta este tradiția. Ducele de Edinbourg s-a căsătorit în uniforma Marinei. Prințul Charles a purtat și el uniformă militară. Nu cred că William a vrut să îmbrace acea uniformă în ziua nunții. Probabil că un ordin venit de sus i-a subliniat necesitatea purtării acelei uniforme“, a precizat Jennie Bond.

Citeste si

Prințul Charles i-a cerut prințului William să se despartă de Kate Middleton. Uite de ce a făcut acest lucru

Cum arată femeia de care prințul William s-a îndrăgostit înainte de nunta cu Kate Middleton? Ea ar fi putut să îi devină soție!

Promisiunea sfâșietoare pe care prințul William i-a făcut-o Prințesei Diana după divorțul de prințul Charles. Din păcate, nu și-a mai putut-o respecta

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete