Ce a făcut Bianca Drăgușanu cu primul milion de euro pe care l-a câștigat: „Eu din orice lucrușor pe care îl aduc în viața mea fac bani”

Bianca Drăgușanu a câștigat deja primul milion de euro pe care l-a și cheltuit. Prezentatoarea de la Kanal D2 se laudă cu venturile sale, are contracte de imagine de peste 100.000 de euro. Pentru emisiunea FRESH by UNICA, ea a spus cum își câștigă banii, cum îi investește, dar și cum îi cheltuie.

Bianca Drăgușanu a devenit cunoscută publicului larg grație relației sale amoroase cu Cătălin Botezatu. Din 2009 se bucură de celebritate, care i-a adus și sume importante de bani. De multe vreme are propria afacere, un atelier de croitorie de rochii de mireasă și rochii de seară. Mai are și alte magazine online cu haine, dar și multe contracte de imagine.

Face reclamă și la un studio de videochat, din această campanie câștigând peste 100.000 de euro pe an.„Eu cred că sunt o femeie puternică, o mamă devotată! (…) Sunt mai mult o femeie de afaceri, să știi, pentru că eu din orice lucrușor pe care îl aduc în viața mea, fac bani. (…) Adică sunt binecuvântată cumva pentru că eu vând extensii sau port extensii, fac bani. Mă asociez cu o casă de bijuterii, port bijuterii, iată, fac bani.' a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea de la Unica.

„Nu știu dacă există vreo femeie frumoasă căreia să i se închidă ușa, mai ales dacă e și deșteaptă'

„Frumusețea deschide uși, să știi! Nu știu dacă neapărat am întâmpinat probleme vreodată din cauza asta, că nu știu dacă există vreo femeie frumoasă căreia să i se închidă ușa, mai ales dacă e și deșteaptă. Asta e o combinație perfectă, știi! Dar n-aș putea să spun că am avut vreodată probleme pentru că arăt bine, dimpotrivă, pentru că arăt bine mi s-au deschis uși, am semnat contracte și am o viață frumoasă, pentru că sunt o combinație de femeie care are câte puțin din fiecare.

Eu nu mă consider extraordinar de frumoasă pentru că eu știu femei mult mai frumoase decât mine, dar eu consider că am acel ceva combinat cu acel ceva și cu istețime, și cred că sunt ceea ce trebuie.' s-a mai lăudat ea.

bianca-dragusanu-primul-milion-de-euro-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Întrebată despre banii pe care i-a câștigat de-a lungul timpului, ea a recunoscut că deja a cheltuit primul milion de euro. „Primul milion pe care l-am făcut, ce crezi, l-am și cheltuit! De fapt n-aș putea să zic că l-am cheltuit, l-am investit într-o casă în Dubai, care acum este gata, trebuie să mă duc să o iau în primire și vreau să o vând. Vreau o casă și mai mare, pentru că eu cred că pot. Și sunt o femeie care investește foarte mult în ea.

„Sunt un om care iubește banii, care muncește pentru ei și care îi respectă'

Eu mă iubesc foarte mult! N-aș putea să spun că sunt egoistă sau narcisistă, dar mă prețuiesc foarte mult și investesc. Nu am vicii și atunci, eu nu spun că atunci când îmi cumpăr o pereche de pantofi sau zece, e o cheltuială. Într-adevăr, nu e o investiție neapărat bună pentru că nu mai poți recupera banii pe care i-ai investit în pantofi, dar practic nu investești bani în pantofi, investești bani în starea ta de bine, cum te simți tu atunci când umbli în acei pantofi.

Și atunci sunt un om care iubește banii, care muncește pentru ei și care îi respectă. Tocmai d-asta legea atracției spune că dacă te comporți așa cu această energie îți vine înzecit sau poate de milioane de ori înapoi. Și atunci eu banii îi tratez ca pe o energie de care mă bucur și care de fiecare dată mă răsplătește înapoi. Nu prea îmi place să folosesc cuvântul cheltuială, nu sunt o femeie risipitoare, dar revin să spun că investesc în ceea ce produce.

Eu investesc în mine pentru că eu produc acești bani. Și sumele astea nici măcar nu contează atunci când ești fericit', a mai povestit Bianca Drăgușanu la FRESH by UNICA.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete