Catrinel Sandu se va căsători religios la malul Oceanului Atlantic. Ultimele detalii privind nunta

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

După o relație de doi ani, Catrinel Sandu (41 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, medicul stomatolog Steve Schroeter.

Cuplul s-a cununat civil la mijlocul lunii octombrie, iar cununia religioasă urmează să aibă loc în doar trei săptămâni.

„Am mari emoţii. Suntem în febra pregătirilor. Deocamdată am avut o primă petrecere surpriză, a burlăciţelor, organizată de prietenele mele.

Chiar dacă muncesc în fiecare zi, merg la şcoală unde predau dans, apoi acasă cu familia, am timp să mă ocup şi de organizarea nunţii.

Mai am întâlnire cu DJ-ii, cu cei care se ocupă de flori şi cu cei care oficiază ceremonia. Chiar sâmbătă vom avea o repetiţie.

Şi ce credeţi, deşi sunt profesoară de dans, nu am apucat să învăţ dansul mirilor pentru că nu am avut timp”, a declarat Catrinel Sandu pentru Click.ro.

Catrinel Sandu se va căsători religios la malul Oceanului Atlantic. Ultimele detalii privind nunta

„Va fi ceva special, vom fi pe malul oceanului (Atlantic de Nord). Vom avea decoraţiuni cu specific de plajă floridian.

Vom sta toţi timp de trei zile la resort şi vom petrece în fiecare seară. Totul este doar pentru noi şi pentru invitaţii noştri.

Tot resortul şi toată plaja. Am închiriat tot resortul Manasota Beach Club din Florida. Va fi o nuntă de vis!”, a încheiat vedeta.

De mai bine de 10 ani, Catrinel Sandu locuieşte în Statele Unite ale Americii. În 2006 s-a căsătorit cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, alături de care s-a mutat peste Ocean, în Florida.

Cei doi s-au despărţit în urmă cu trei ani. Divorţul s-a pronunţat în decembrie 2017. Cele două fetiţe ale lor, Sara (9 ani) şi Lara (6 ani), au rămas cu mama lor.

Catrinel locuieşte acum în Sarasota, alături de soțul ei Steve, medic stomatolog. Bărbatul a mai fost și el căsătorit, din mariajul anterior având doi fii, Luke și Mark.

Foto: Instagram

Citește și:

Ioana Ginghină vrea să se mute din casa în care a locuit alături de Alexandru Papadopol. Care este motivul?

Mariah Carey, gest neașteptat față de o compozitoare pe covorul roșu! Diva a ajuns virală pe rețelele sociale

Alina Pușcaș s-a căsătorit civil la doi ani de la cununia religioasă. Ce rochie a purtat vedeta?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete