Catrinel Menghia și iubitul ei aniversează 8 ani de relație! Cuplul are împreună o fiică

Catrinel Menghia (33 de ani) și iubitul ei, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico (41 de ani), aniversează azi, 20 septembrie, 8 ani de relație. Cuplul are împreună o fiică, Caroline Léon, născută în luna februarie a anului acesta.

Regizorul i-a devenit partener de viață, după ce modelul a divorțat de fostul ei soț, Massimo Brambati, în 2011, după o căsnicie de 6 ani.

Divorțul dintre Catrinel Menghia și fostul fotbalist Massimo Brambati nu a fost unul lipsit de scandal. Cauza divorțului ar fi fost, potrivit presei mondene, infidelitatea fostului sportiv.

Catrinel Menghia și iubitul ei aniversează 8 ani de relație! Cuplul are împreună o fiică

„Massimiliano este … a fost cel mai bun prieten al meu și, dintr-o mare prietenie, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste.

Îmi cunoaște întreaga familie, părinții se cunosc. Facem sărbătorile împreună. Fiecare Crăciun, Paște”, a declarat Catrinel Menghia, în anul 2016, pentru Antena Stars.

Relația celor doi a ajuns inițial în atenția presei după ce faimosul blogger și critic de modă Diane Pernet a scăpat informația pe website-ul personal.

„Am luat cina în locuința splendidă a unui cuplu superb format din Catrinel Menghia și Massimiliano di Lodovico”, a dezvaluit Diane.

La scurt timp după, Catrinel Menghia și Massimiliano Di Lodovico și-au făcut prima apariție împreună în calitate de cuplu la premiera peliculei Saving Mr. Banks din Roma, unde au fost desemnați cei mai eleganți musafiri.

Trebuie să recunoaștem că, încă de pe atunci, cei doi formează un cuplu tare reușit!

Răzvan Fodor a fost primul iubit al modelului Catrinel. Mai ține fostul cuplu legătura? Ce spune modelul?

„Nu ţin legătura cu Răzvan, însă având în vedere că există social media, reuşim să vedem câte un pic din viaţa fiecăruia fără să vorbim la telefon.

Mai fac câte o apreciere, un like la postările lui şi ale soţiei. Fiecare avem familiile noastre. Și eu sunt mamă la rândul meu, am un copil de şase luni, dar nu sunt căsătorită, am un iubit”, a declarat Catrinel recent.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica Andreei Berecleanu a împlinit 18 ani! Cât de mult îi seamănă Eva!

Celebrități care au apelat la chirurgie estetică pentru a deveni mai frumoase

Jennifer Aniston, obligată să slăbească 14 kg pentru a obține rolul lui Rachel din serialul Friends

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete