Catinca Roman, vaccinată și totuși infectată cu Covid-19: „M-am simțit foarte, foarte rău”

Catinca Roman a fost infectată cu noul coronavirus, deși s-a vaccinat cu schema completă. Aceasta a mărturisit că starea ei s-ar fi agravat dacă nu ar fi ascultat de autorități.

Catinca Roman a stat în izolare departe de familie și prieteni atunci când simptomele s-au dovedit a fi mai puternice. A luat decizia de a chema ambulanța și în urma testului PCR a descoperit că este infectată cu virusul ucigaș.

„Acum sunt bine, binișor, nu complet recuperată, dar pe calea cea bună. Simptomele le-am avut acum două săptămâni, au debutat cu tuse puternică, frisoane si stare generală foarte proastă. N-am făcut temperatură, însă am bănuit despre ce e vorba și am chemat ambulanța.

Ținând cont de vârsta mea, deși sunt vaccinată cu schema completă m-am gândit că e posibil să fac o formă mai grea și am chemat ambulanța, mi s-a făcut test și am primit rezultatul în două zile', a declarat Catinca Roman la Antena Stars.

Acum Catinca se simte mai bine, însă ea îi îndeamnă pe români să se vaccineze, fiind convinsă că vaccinul a protejat-o să nu facă o formă gravă a bolii care să necesite îngrijiri de specialitate.

„M-am simțit foarte, foarte rău, în zilele a șaptea și a opta. Am avut o stare de slăbiciune extremă, lipsă de poftă de mâncare, rău, rău. Te afectează și psihologic faptul că ești singur, că nu poți să iei contact real cu nimeni. Sfatul meu e ca toată lumea să se vaccineze că nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu eram vaccinată și în ce fel ar fi evoluat boala', a mai povestit ea.

Sora Oanei Roman a mărturisit că fizic a fost singură, însă acum a văzut cine îi este aproape și cine nu. Prietenii săi au sunat-o zilnic să o întrebe de sănătate și dacă are nevoie de ceva, însă a rămas și cu un gust amar referitor la câțiva care nu au căutat-o să o întrebe cum se simte.

„Din fericire am un grup de prieteni apropiați care întodeauna au fost lângă mine, unii prieteni de 20 de ani și m-au sprijinit din toate punctele de vedere. Toți m-au sunat, mi-au scris, m-au sunat să mă ajute, au fost și unii care nu m-au sunat, care nu mi-au scris, dar asta e viața', a declarat Catinca Roman.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete