Catinca Roman se teme pentru viața mamei sale: „Starea ei s-a agravat”

Catinca Roman se teme pentru viața mamei sale: „Starea ei s-a agravat”

Oana și Catinca Roman trec printr-o perioadă dificilă. Cele două surori se tem pentru viața mamei lor, deoarece în ultima perioada sănătatea sa este precară și are nevoie de îngrijirea medicilor.

Mioara Roman a fost internată miercuri într-o clinică privată pentru câteva zile. Pentru că Oana Roman trece deja prin numeroase probleme familiale, Catinca a mers cu mama lor pentru a-i face testul Covid-19 potrivit procedurilor de spitalizare. Acesta a ieșit negativ, drept urmare investigațiile vor fi demarate în cel mai scurt timp.

„Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital', a declarat Catinca Roman, conform click.ro.

Mioara Roman, boală irecuperabilă

Mioara Roman, în vârstă de 80 de ani, trece prin cele mai grele momente la bătrânețe. Povara anilor, dar și a suferințelor și-au pus amprenta pe sănătatea acesteia, astfel că boala nu a iertat-o. Fosta soție a lui Petre Roman suferă de Parkinson. Această boală apare între 40-70 de ani, simptomele apar lent și progresiv afectează sistemul nervos responsabil de mișcare.

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, devastată, în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete