Catinca Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au luat-o pe drumuri separate, iar acest lucru nu mai este o noutate. Deși fanii acestora s-au obișnuit cu certurile și împăcările dese, de data aceasta o nouă reconciliere este aproape imposibilă.

Deși Oana nu are o relație apropiată cu sora sa, Catinca Roman a mărturisit că își vede sora mult mai liniștită și îl acuză pe Marius de nefericirea produsă soției lui. Gestul făcut de acesta de a pleca înainte de sărbători a dărâmat-o pe vedetă. Oana a rămas în casă alături de fiica lor și de mama ei, Mioara Roman.

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos', a mărturisit Catinca Roman, pentru click.ro.

În această perioadă de pandemie, relația surorilor a fost extrem de rece. Oana a rămas alături de mama sa, iar Catinca s-a ocupat de tatăl ei natural.

„Cu Oana n-am prea vorbit. Am evitat să merg la ei pentru că mama are probleme de sănătate și nu am vrut să ducem virusul dintr-o parte în alta. În izolare, am stat singură, Calina, la fel, ne-am văzut de două ori, de la distanță. A fost cel mai greu moment. Eu îl am pe tata, care e în vârstă, are tratament de luat, i-am făcut cumpărături. La el am mers mai des', a mai spus Catinca.

Foto: Libertatea pentru femei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete