Catinca Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei

Catinca Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au luat-o pe drumuri separate, iar acest lucru nu mai este o noutate. Deși fanii acestora s-au obișnuit cu certurile și împăcările dese, de data aceasta o nouă reconciliere este aproape imposibilă.

Deși Oana nu are o relație apropiată cu sora sa, Catinca Roman a mărturisit că își vede sora mult mai liniștită și îl acuză pe Marius de nefericirea produsă soției lui. Gestul făcut de acesta de a pleca înainte de sărbători a dărâmat-o pe vedetă. Oana a rămas în casă alături de fiica lor și de mama ei, Mioara Roman.

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos', a mărturisit Catinca Roman, pentru click.ro.

În această perioadă de pandemie, relația surorilor a fost extrem de rece. Oana a rămas alături de mama sa, iar Catinca s-a ocupat de tatăl ei natural.

„Cu Oana n-am prea vorbit. Am evitat să merg la ei pentru că mama are probleme de sănătate și nu am vrut să ducem virusul dintr-o parte în alta. În izolare, am stat singură, Calina, la fel, ne-am văzut de două ori, de la distanță. A fost cel mai greu moment. Eu îl am pe tata, care e în vârstă, are tratament de luat, i-am făcut cumpărături. La el am mers mai des', a mai spus Catinca.

Foto: Libertatea pentru femei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete