Câți bani trebuie să dai pentru meniul de Crăciun și Revelion la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a pregătit un meniu special de sărbători, cu prețuri cam pentru toate buzunarele. Din meniul de sărbători nu lipsesc deserturile. Cei care vor să se bucure de ele trebuie doar să le comande din timp. Astfel că, în cazul în care nu aveți timp să gătiți, iată mai jos ce variante aveți, pentru a vă umple masa de Crăciun și Revelion.

'Ce ar fi sărbătorile fără aroma preparatelor tradiționale? Pregătite artizanal, din ingrediente proaspete, 100% naturale, gata de livrare în ziua aleasă de tine. Bucură-te de gustul autentic al Crăciunului cu preparate delicioase by Chef Cătălin Scărlătescu.', se arată pe chefsuperfood.ro.

Astfel că, pentru masa de Crăciun, Scărlătescu le propune clienților tradițional piftie de porc, în varianta de 500 de grame sau de 1 kilogram. Piftia de 500 de grame costă 55 de lei, iar pentru cea de un 1 kilogram, românii vor plăti 100 de lei.

466974421_18291074947232391_7799829183134119483_nSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Pentru pachetul de 13 sau 27 de sarmale, prețul este între 69 și 137 de lei, în funcție de cantitatea aleasă. O tavă de 500 de grame de carne de porc costă 64 de lei, potrivit Fanatik.

Tot pentru masa de Crăciun, Cătălin Scărlătescu a mai pregătit și borș de curcan, salată de bouef cu pui sau chiftele de porc. Aceste preparate se găsesc la prețuri între 43 și 89 de lei, pe site-ul menționat mai sus.

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță după finala MasterChef

După un an plin, în care a avut atât momente plăcute, cât și perioade mai grele, Cătălin Scărlătescu a luat decizia de a pleca în cea mai lungă vacanță pe care o are de când formează un cuplu cu Doina Teodoru.

Imediat după finala MasterChef România 2024, celebrul bucătar a plecat alături de prieteni în Deltă, iar acum el se gândește la sărbătorile de iarnă și la începutul anului 2025.

Într-un interviu pentru Libertatea, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că el și Doina Teodoru vor pleca înainte de Crăciun în Filipine și se vor întoarce la finalul lunii ianuarie.Mai mult decât atât, juratul de la MasterChef a spus și ce face el de obicei după ce ajunge în vacanță: este mare fan al gastronomiei, astfel că vrea întotdeauna să afle rețete noi și să folosească și el apoi tot ce descoperă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro