Câți bani câștigă fiica Andreei Esca! Alexia Eram e creator de conținut, are propriul apartament și firmă

În vârstă de 21 de ani, Alexia Eram e fiica Andreei Esca și a omului de afaceri Alexandre Eram. Tânăra e creator de conținut în mediul online, lucrează și la revista mamei sale. Până acum a avut succes, căci deține propria firmă și un apartament în București.

Acum ceva vreme, într-un podcast, Alexia Eram dezvăluia despre banii pe care îi câștigă din meseria ei. „Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță', spunea ea.

Și Andreea Esca și-a lăudat fiica că muncește foarte mult. Fanatik a aflat câți bani ar câștiga tânăra. Alexia Eram are o companie, Margot Production, înființată acum doi ani și care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării. Conform raportărilor făcute la ANAF, Alexia Eram a avut în 2021 o cifră de afaceri fabuloasă: peste 900.000 de lei, adică în jur de 180.000 de euro, scrie Fanatik.

Alexia Eram are un singur angajat, pe ea. Astfel, în 2021 a obținut un profit de aproape jumătate de milion de lei, adică în jur de 100.000 de euro. Iar asta înseamnă că, lună de lună, Alexia Eram se poate lăuda cu venituri care depășesc 8.000 de euro.

bani-alexia-eram-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cine e Alexia Eram?

Alexia Eram e influencer, pe Instagram are peste 700.000 de urmăritori. De aproximativ șase ani de zile ea trăiește o poveste de iubire cu cântărețul Mario Fresh.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete