Câți bani câștigă Alina Ceușan lunar: „Sunt luni în care sunt peste această sumă”

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România, ba chiar se află printre primii influenceri români. Blonda a dezvăluit câți bani cosumă lunar.

Invitată la podcastul lui Jorge, Alina Ceușan a dezvăluit câți bani câștigă lunar. Blondina a mărturisit că sunt luni în care câștigă mai mult de 20.000 de euro. Pe lângă campaniile online pe care le are, Alina Ceușan are un restaurant în București și două magazine online. Soțul creatoarei de conținut, Raul Tișa, are cel mai cunoscut salon de înfrumusețare din Cluj-Napoca.

„Banii sunt adunați din toate zonele, sunt luni și luni, sunt luni care sunt peste această sumă, sunt luni care sunt sub această sumă, dar e vorba de acest venit, care este făcut și din contractele de online, cât și din alte colaborări, din partea de brand-uri pe care o avem. Sperăm să reușim să facem lucruri mult mai mărețe de atât. În zona de online se câștigă foarte bine', a precizat influencerița.

Alina Ceușan nu este o femeie geloasă și înțelege perfect meseria partenerului ei. „Nici nu am cum să fiu geloasă. Domeniul în care lucrează soțul meu și domeniul în care lucrez eu sunt două domenii în care nu poți să îți permiți să faci genul ăsta de lucruri. El e hair stylist, toată ziua cu mâinile în cap la diverse doamne. La noi a fost un lucru normalizat de la începutul relației. Partea cu gelozia ține foarte mult de încrederea în tine'

alina-ceusanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

De ce Alina Ceușan a renunțat la bona filipineză a băiețelului ei

Alina Ceușan a devenit pentru prima dată mamă în anul 2020. Ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Rock. Micuțul are doi ani și jumătate și până de curând o fost îngrijit și de o bonă filipineză.

Pe rețelele de socializare, Alina Ceușan a fost întrebată de fani: „Ai renunțat la bonă?’. Vedeta nu s-a ferit să recunoască că acum fiul ei și al lui Raul Tișa nu mai are o bună internă, mai ales că merge la grădiniță și petrece apoi timp cu părinții, dar și cu bunicii.

„Da, am renunțat pentru că ne descurcăm foarte bine doar noi, acum că e la grădiniță. Posibil să mai apelăm când avem nevoie, mie mi-a plăcut experiența. Însă momentan nu avea sens', a explicat Alina Ceușan pe Instagram. Ea a mai spus că între 600 și 1.000 de euro plătea lunar pentru bona filipineză pe care o aveau.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete