Câți bani ar fi primit Andreea Raicu dacă ar fi acceptat să pozeze în Playboy. „Acesta e suma care mi s-a oferit”

Multe vedete din România au acceptat să pozeze în revista Playboy. Printre acestea se numără și Andreea Antonescu, Ruby, Loredana Groza și altele. Și Andreea Raicu a fost ofertată, dar ea nu a acceptat.

Andreea RaicuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Andreea Raicu a recunoscut cu ce sumă fabuloasă a fost ofertată să pozeze în Playboy. 100.000 de euro ar fi fost banii pe care fosta prezentatoare TV i-ar fi primit dacă accepta să pozeze goală. „100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi', i-a spus Andreea Raicu lui Cătălin Măruță.

Andreea Raicu, afectată de titlurile din ziare

În aceeași emisiune, vedeta a dezvăluit că în urmă cu 20 de ani a fost foarte afectată  de titlurile din ziare, care nu erau întotdeauna adevărate. „20 de ani de televiziune. Nu era presa asta mondenă, era revista VIP. Îmi aduc aminte că era o știre îngrozitoare despre mine, că am fost bătută. Am plâns enorm, pentru că nu înțelegeam de ce poate cineva să inventeze ceva despre cineva fără să îl cunoască. 

Atunci aveau o putere foarte mare publicațiile, nu exista social media. Când se scria ceva la ziar era sfânt. Am avut perioadă în care revista Star m-a hărțuit și chiar m-a fotografiat cu cineva, am plecat la munte, iar la vila aceea nu erau draperii. Într-o noapte, când stăteam în pat am auzit o mașină. I-am zis că sunt paparazzi. S-a dovedit că aveam dreptate. Și așa a apărut povestea asta. Atunci, m-am simțit violată, eram într-un moment intim cu cineva foarte apropiat. I-am dat în judecată, am câștigat și am donat banii, pentru ca mi se păreau bani murdari. Mai chinuitor a fost pentru mama ea. Am suferit mult, dar cred că mult mai mult a suferit mama mea', a mărturisit Andreea Raicu în emisiunea de la PRO TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete