Câți bani a investit Anamaria Prodan în cele două noi televiziuni. Acestea încep să emită de la 1 decembrie

În urmă cu doar câteva zile, Anamaria Prodan a anunțat că devine mogul de presă. Impresara va fi acționar la două noi posturi de televiziune, „Realitatea Sportivă' și „Realitatea Star'.

Anamaria Prodan a explicat, pe scurt, cum va arăta noul proiect. „Vor fi două televiziuni altfel decât orice există pe piață. Canalul de sport este altfel față de tot. E greu să te bați cu cabliștii, tu, ca un bebeluș. Dar o să vedeți că doar omul sfințește locul. Vom strânge o echipă frumoasă, fără pată', a spus vedeta la Realitatea Plus.

„În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului. Vreau să îi văd și altfel, nu doar timorați în fața camerelor TV. Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat! Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom crește', a explicat Anamaria Prodan.

anamaria-prodan-patroana-televiziune-5-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Acum, Consiliul Național al Audiovizualului a dezvăluit sumele la care se ridică investițiile făcute de Anamaria Prodan. Impresara este acționar în noile proiecte Realitatea Sportivă și Realitatea Star, investind în ambele în jur de 800.000 de euro, scrie playtech.ro.

Cele două posturi urmează să înceapă să emită de la 1 decembrie. Duminică au fost anunțate cele două proiecte, iar impresara a declarat că se va ocupa de partea editorială a postului Realitatea Sportivă.

Chiar dacă este în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, vedeta s-a concentrat pe afaceri. „E provocarea maximă pentru mine. Mă întorc la prima dragoste şi mă întorc numărul unu! Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasa a presei. Cred foarte tare în oamenii tineri, foarte bine pregătiţi.

Am ştiut că vom pune bazele celor două televiziuni care se nasc de 1 decembrie. Va fi cu totul altfel decât ceea ce este. Am aproape 50 de ani şi niciodată nu am lăsat capul în jos. Nu mă schimbă faptul că voi deveni patron de televiziune! Eu vreau să aduc în faţa telespectatorilor munca unui sportiv, viaţa lui aşa cum o văd eu. Eu am acces în ambele lumi, şi în lumea mondenă, şi în cea sportivă. Vreau să relaxez puţin lucrurile. Fotbalul este despre bucurie, nu despre încrâncenare, despre bătaie!' a mai declarat Anamaria Prodan la TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete