Câte torturi a avut Raluca Zenga de ziua ei! Ce cadou a primit de la celebrul ei soț, Walter Zenga

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Raluca Zenga este o fericită! În fiecare an, de ziua ei, se serbează ca o prințesă! De această dată, cea mai pasionată călătoare a primit 4 torturi și multe cadouri, a petrecut în compania celor mai tari prietene din Dubai și s-a simțit minunat când cu toții au complotat pentru ziua ei de naștere.

Bonele copiilor i-au adus primul tort, dis de dimineață, au urmat apoi încă 3, toate colorate și delicioase, dar și cu multă ciocolată, așa cum îi place Ralucăi.

Și chiar dacă sărbătorită a avut doar copiii alături, pe Walter Junior și Samira, nu și pe soțul ei, Walter Zenga, celebrul antrenor italian i-a făcut din nou o surpriză minunată frumoasei sale soții, o brățară Chopard și cercei cu steluțe, simbolurile ei preferate.

A fost o zi de naștere pe care mi-o voi aminti cu drag! Prietenele mele m-au sărbătorit mai multe zile la rând, am avut 4 torturi și m-am bucurat de fiecare în parte, pentru că ador dulciurile și ciocolată. Sărbătoresc și cu soțul meu, când vine în Dubai. Acum este cu treaba în Italia, dar mi-a luat deja cadoul, o să îl văd live când vine acasă.

Copiii mi-au fost alături că de obicei, am ieșit și cu ei la masă și ne-am bucurat împreună. E atât de frumos în Dubai, încât aproape orice zi e că o sărbătoare!', povestește Raluca Zenga, al cărei blog despre călătorii și experiente noi, www.onepassionatetraveller.com devine din ce în ce mai cunoscut.

Citeste si

DECALOGUL AVANTAJE: 10 întrebări pentru Raluca Zenga

Secrete de vedete: Trucurile de frumusețe ale Ralucăi Zenga te ajută să arăți și să te simți bine în pielea ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete