Câte femei joacă la pariuri sportive online?

Vedem din ce în ce mai multe reprezentate ale sexului frumos în agențiile de pariuri sportive și în sălile de jocuri din țară, însă unul dintre subiectele cele mai dezbătute de pariori se naște din întrebarea: câte femei joacă la pariuri sportive online?

Este foarte adevărat că oricine joacă poker, zaruri sau blackjack online s-a familiarizat deja cu prezența femeilor în respectivele camere, însă nu este vorba despre operatoarele care organizează respectivele jocuri, ci de participante la joc, spun specialiștii din cadrul echipei PariuriX.com.

În ultima perioadă doamnele și domnișoarele au început să abordeze și pariurile sportive, o zonă cu care nu prea obișnuiau să tatoneze până nu demult. La fel cum orice pasionat de poker le cunoaște pe Vanessa Selbst, Kathy Liebert sau Vanessa Rousso, ne putem aștepta ca în viitorul apropiat să apară și tipsterițe care să ofere în mod regulat ponturi la pariuri sportive. Să privim totuși ce spun cifrele în acest moment pentru a ne face o mai bună idee despre situația femeilor parioare din lume.

Femeile și pariurile în Regatul Unit

Comisia de jocuri de noroc din Marea Britanie a publicat la începutul acestui an rezultatele sondajului efectuat în 2016 cu privire situația practicanților de pariuri din Regat. 48% dintre respondenți au mărturisit faptul că au luat parte la o formă de jocuri de noroc în ultimele 4 săptămâni. 53% dintre bărbați și 44% dintre femeile chestionare au răspuns pozitiv la această întrebare.

Din același studiu mai reiese și că femeile:

  • pariază cel mai mult de pe tabletă, în timp ce bărbații preferă smartphone-urile și computerele
  • au un grad de risc mic (3.5%) cu privire la posibilitatea de a avea probleme din cauza practicării jocurilor de noroc; de altfel, numai 5% dintre femei au folosit funcția de auto-excludere in 2016
  • pariază deseori în timp ce fac naveta, în momentele în care nu se află la domiciliu
  • au o medie de 2,5 conturi deschise la casele de pariuri sportive online
  • nu prea citesc termenii și condițiile operatorilor atunci când se înregistrează: numai 19% dintre respondente au mărturisit că au răsfoit respectivele prevederi

Din ce în ce mai multe parioare în Franța!

Piața pariurilor sportive online este într-o continuă creștere în Franța, acolo unde Autoritatea Națională pentru Jocuri de Noroc a anunțat o creștere record în primul trimestru al acestui an. Cifra de afaceri s-a mărit cu 25% în această perioadă față de situația înregistrată în anul 2016, chiar și dacă anul precedent a oferit două dintre cele mai importante competiții sportive la nivel mondial: Jocurile Olimpice de la Rio și Campionatul European de Fotbal – Euro 2016.

Numărul jucătoarelor a înregistrat o creștere aproape dublă față de cea a numărului de bărbați care au început să parieze pe internet. În prezent, numărul parioarelor este mai mare cu 40% decât în anul precedent, totalul acestora fiind de peste 68.000. Cu toate acestea, reprezentatele sexului frumos însumează numai 2% din numărul total de pariori din Franța. Printre principalele preferințe ale franțuzoaicelor se regăsesc pariurile pe cursele de cai, fotbal, baschet dar și jocul de poker.

Vrei să devii jucătoare și nu știi de unde să începi?

Un bun punct de plecare ar putea fi chiar site-ul fondatorului comunității pariorilor din România, pe care îl poți accesa urmărind acest link: http://cadarmarius.ro. Cădar Marius a publicat prima carte dedicată pariurilor sportive care se tipărește în România, dar și alte publicații în format digital, care pot fi descărcate gratuit online.

Iată mesajul lui Cădar Marius pentru cititoarele site-ului nostru:

„Salutare fetelor!

Dacă vă pasionează zona, vă invit să răsfoiți ghidul pe care l-am publicat în acest an și să alegeți cu grijă casele de pariuri online la care vă veți înregistra. Să nu uitați să trimiteți documentele solicitate operatorului cât mai devreme, pentru că dacă nu respectați acest procedeu impus prin lege de statul român vă veți trezi cu conturile suspendate.

În ghid veți găsi și informațiile pe care trebuie să le cunoașteți cu privire la plata impozitului la pariuri online – este un proces extrem de simplu, pe care l-am explicat în detaliu în ghid și pe site. Tot ce pot să vă mai spun este că vă urez mult succes și dacă aveți orice întrebare vă stau la dispoziție pe Facebook sau pe platforma de chat de pe PariuriX.com.

Să fie verde!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse