Cătălin Moroșanu e antreprenor și politician. Întrebare neașteptată primită de fostul sportiv: „Vi s-a urcat vreodată celebritatea la cap?”

Cătălin Moroșanu intră în ringul' întrebărilor lui Denise Rifai duminică, 12 iunie! De această dată, marele sportiv va fi supus tirului de întrebări menite să facă lumină asupra multor aspecte din viața profesională și personală a acestuia.

Supranumit Moartea din Carpați', Cătălin Moroșanu este cel mai îndrăgit luptător din România. S-a remarcat prin stilul său exploziv și prin intrările grandioase în ringul de lupta, pe ritmuri de haka. Este un răsfățat al emisiunilor de televiziune și își folosește cu abilitate charisma pentru a promova sportul.

De 10 ani este prezent și pe ringul politicii, obținând pe listele PDL și apoi PNL, trei mandate consecutive de consilier județean. În prezent, deține propria Academie de lupte și organizează Gala Dinamite Fighting Show. În plan personal, Cătălin Moroșanu este căsătorit și are doi copii.

catalin-morosanu-antreprenor-si-politician-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Este Moroșanu Gică Hagi din K1?', Vi s-a urcat vreodată celebritatea la cap?', Ce vă mână în luptă?', De câte ori v-ați abținut să dați un pumn?', Cât au durut-o pe mama loviturile încasate de dvs.?', Mai cereți și astăzi bani de la părinți?', Cum e să pierzi un milion de dolari?', De câte ori v-ați simțit nedreptătit?', Poate un copil să salveze o căsnicie?', De câte ori v-a făcut viața KO?' sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cătălin Moroșanu în ediția de duminică a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete