Cătălin Măruță, reclamat la CNA: „A vorbit urât despre munca unor oameni”

Cătălin Măruță face ce face și intră iar în atenția publicului în mod controversat. Simona Sensual, pe numele său real Simona Suhai, a mărturisit că i-a fost stricată imaginea din cauza unor afirmații făcute în emisiunea de la PRO TV, iar moderatorul nu a luat nici o măsură, ba din contră instiga și mai mult la răutăți.

Simona Sensual l-a reclamat pe Cătălin Măruță la CNA în urma unei emisiuni difuzate pe 16 noiembrie, unde Cornel Palade a fost invitat la rubrica „Sosurile picante'. Acesta a fost rugat de soțul Andrei să spună care vedete n-ar trebui să apară pe micul ecran, iar actorul a menționat numele Simonei Sensual. Au urmat câteva glume pe seama acesteia, iar Cătălin Măruță i-a luat apărarea, însă doar de fațadă, susține Simona Sensual, potrivit wowbiz.ro.

„Nu mai accept nicio jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță. Acum 10 ani am vrut să-l dau în judecată, dar era o problemă cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut să facă avocatul toate demersurile, și până la urmă am renunțat eu. Îmi pare rău că n-am făcut-o atunci.

Eu consider că în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade mi s-au adus prejudicii de imagine. Atât mie cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele. S-a întâmplat în emisiune, în direct.

Invitații au comentat, iar el a instigat, în loc să medieze. Sper că CNA să ia măsuri. Măruță exagerează mult pentru rating. Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat', a dezvăluit Simona Sensual pentru sursa mai sus menționată.

Se pare că între cei doi există un conflict mai vechi. În urmă cu puțin timp, Simona a intrat în direct în emisiune și a povestit despre actuala sa ocupație, dar și despre o scenă petrecută acum câțiva ani în care aceasta l-a lovit cu un microfon în cap.

„Am intrat prin Skype la o emisiune recentă și am reușit să-l enervez pentru că i-am adus aminte de momentul când ne-am bătut în emisiune, acum 12 ani. Mă ataca pentru că nu cântam bine melodiile compuse de 3 Sud Est.

Și atunci m-am enervat și i-am dat cu microfonul în cap. I-am adus aminte de momentul ăla și s-a văzut că nu i-a convenit, apoi a închis legătura. Și cum a prins momentul s-a răzbunat. Eu cred că el i-a pus pe invitați să vorbească urât, ce treeabă să aibă Cornel Palade cu mine? Așa sunt scenariile la el în emisiune', a mai spus Simona Sensual.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete