EXCLUSIVITATE AVANTAJE: Cătălin Măruță ne-a oferit cel mai sincer interviu

Este făcut parcă, pentru a fi amfitrion al emisiunilor de divertisment. Sincer și carismatic, firesc și natural, prietenos cu invitații, nepărtinitor și optimist, Cătălin Măruță va avea mereu aerul băiatului bun pe care oricine l-ar vrea în preajmă. Avantaje l-a provocat la cel mai sincer interviu dat vreodată…. Iată ce-a răspuns vedeta PROTV:

 1. Cum e Cătălin Măruță, omul din spatele camerelor de luat vederi?

Un om fericit. E greu să vorbesc despre mine, chiar dacă apar la televizor. Mereu prezint eu pe cineva, pun eu întrebările. Despre mine îmi vine să spun mai degrabă ce simt. Sunt un om echilibrat,  îndrăgostit de soție chiar și după 11 ani de la căsătorie, iar asta probabil e sursa fericirii mele pe toate planurile. Eu și Andra suntem absolut topiți după copiii noștri, ca toți părinții, așa că, pe scurt, mi se pare că viața e cu adevărat frumoasă.

 1. Dacă ar fi să alegi o lecție de viață foarte importantă de care copiii tăi să țină cont în viitor, care ar fi aceea?

Să muncească mult. Indiferent în ce domeniu. Ca să ajungi departe nu ai cum să o iei pe scurtătură. Și, dacă am voie să mai dau o lecție, să aleagă atent, fie că e vorba de profesie, de omul cu care vor să facă un copil sau mai mulți, unde vor să locuiască. Nu îi grăbește nimeni și e bine să cântărească bine alegerile importante.

3. Spune-ne trei lucruri pe care le apreciezi cel mai mult la Andra…

Blândețea, inteligența, umorul, frumusețea, talentul, carisma, tactul, corectitudinea, feminitatea. Stai, trebuia să mă opresc doar la trei?

 1. Care este secretul relației voastre?

Că ne potrivim, suntem foarte buni prieteni înainte de orice. Iubire înseamnă nu doar romantism, ci și ajutor reciproc, respect, admirație. Adică eu mă uit la ea și sunt mândru că sunt soțul ei, întelegi? Mă consider norocos. Cred că într-o relație fericită, e esențial să simți asta.

 1. Cu ce te-a cucerit Andra?

Cu foarte multe calități. Cred ca întâi și întâi am putut să simt că pot să fiu eu însumi în preajma ei, relaxat, fericit. De aici, totul a mers de la sine.

 1. Ce îți cântă Andra prin casa?

Mai mult cântă Eva acum prin casă!

 1. Dacă ar fi să te întorci în timp, ce i-ai spune lui Cătălin Măruță de acum 20 ani?

I-aș spune 3 lucruri. Fii încrezător în tine, în instinctele tale. Totul se va întâmpla așa cum trebuie dacă ai încredere în tine. Al doilea lucru ar fi: nu mai mânca atâta pâine! Iar al treilea: nu te tunde încă, o să îți fie dor de plete!

 1. Care sunt micile tale plăceri nevinovate, ce îti place să faci de unul singur?

Exact ca în meseria mea, îmi place să descopăr locuri noi, oameni cu povești deosebite. Mi se întâmplă să merg să iau o cafea la pachet și să intru în vorbă cu cineva care îmi spune o poveste senzațională de viață. Un om care s-a mutat de pe un continent pe altul, a luat-o de la capăt de 3 ori, lucruri pe care le vezi de obicei în filme. Nu mă satur de a afla mereu povești, îmi place să le duc mai departe, să învăț din fiecare câte ceva. Sunt genul de om care, urcat într-un tren până la Paris, ar putea asculta până la destinație colegii de cușetă. Ba chiar aș mai sta un pic și după ce am ajuns în gară.

 1. Trei cuvinte care te descriu cel mai bine.

Curios, încăpățânat, fericit.

 1. Care sunt schimbările care te-au luat prin surprindere de când ai devenit tată?

Timpul a dispărut. De fapt s-a contractat. Cred că mai toți părinții sunt un pic șocați de cât de puțin timp le rămâne pentru ei după ce apar copiii. Altfel, nu știu, viața e mai bogată, mai frumoasă. Dar între zilele lor de naștere, când suflă în lumânările de pe tort, de la un an la altul adică, nu știu ce s-a întâmplat. Mi se pare că timpul trece mult, mult mai repede.

 1. Descrie în trei cuvinte viața voastră de familie

Veselie, iubire, fericire…

 1. Care este cea mai mare provocare pe care a trebuit să o înfrunți de când ai devenit tată?

Să nu mai fiu atât de dedicat muncii. Eram foarte prins, foarte preocupat de munca mea, extrem de stresat și de obosit, iar copiii m-au ajutat să devin mai echilibrat. Le mulțumesc deci lui David și Evei. M-au făcut un om mai bun. Implicit, și un soț mai bun. Cred că și Andra a apreciat asta, îmi spunea uneori, chiar dacă mă înțelegea, că trebuie să mai pun pauză.

 1. Un bărbat niciodată…

Nu spune niciodată.

Foto: Libertatea

Citește și:

Marioara Murărescu, răpusă de boala secolului. Povestea unei suferințe cumplite

Ce cadou a primit Lidia Buble de ziua ei? Răzvan Simion a reușit să o emoționeze

Și doctorii se îmbolnăvesc de cancer… Monica Pop, reputat medic oftalmolog s-a luptat prin toate forțele cu boala

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete