Cătălin Măruță, mărturisiri imediat după operație: „De acum începe distracția”

Cătălin Măruță și-a luat o pauză de la emisiunea pe care o prezintă de mai bine de un deceniu jumătate. Decizia prezentatorului a fost din motive de sănătate, deoarece a fost nevoit să se opereze.

Cătălin Măruță le povestea fanilor săi în urmă cu câteva luni că, deși face recuperare medicală de foarte mult timp, nu va scăpa de operație din cauza unor ligamente încrucișate rupte.

„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal, numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte, pe care, de obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. În vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă, m-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez ceea ce va fi foarte distractiv. Aici, în România, 100% o să fac operația. Am și vorbit cu doctorul, e totul pregătit. Timp să am ca să mă duc să fac’, a susținut Cătălin Măruță anul trecut, potrivit EGO.

Ei bine, ziua operației a sosit, iar joi, 12 ianuarie 2023, încă de la primele ore ale dimineții, prezentatorul TV le-a mărturisit fanilor că se lasă cu mare încredere pe mâna medicilor pentru a-i rezolva problema. Andra a fost alături de el pe tot parcursul zilei și l-a așteptat să iasă din operație. La scurtă vreme, Cătălin Măruță a dat primele declarații despre starea sa de sănătate post-operatorie.

„Le mulțumesc mult oamenilor care mi-au trimis mesaje. Vreau să spun că am fost anesteziat de la mijloc în jos și am putut să văd operația pe ecran, să vorbesc cu domnul doctor. Am fost un pacient ascultător. Practic, acum îmi pot deschide un curs despre ruptura de ligament, gata, asta a fost, s-a dus. Acum urmează o perioadă interesantă, recuperarea, pentru că de acum începe distracția. Mâine după amiază mă va externa și apoi o să fie nevoie de câteva zile bune, adică săptămâna viitoare, când va trebui să respect tot felul de proceduri, pentru a putea să mă recuperez cât se poate de bine. Mulțumesc pentru absolut toate mesajele. Când ai un moment dificil, încurajările oamenilor te încarcă și îți dau o energie pozitivă. Am voie să mănânc cam într-o oră, când trece anestezia', a declarat Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii „La Măruță', de pe Pro TV, scrie Spectacola.

catalin-marutaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete