Cătălin Măruță, primele declarații după ce s-a spus că e dat afară de la PRO TV: „M-am speriat”

Cătălin Măruță a făcut primele declarații după s-a scris în presă că șefii ar vrea să-l dea afară de la PRO TV. Prezentatorul a infirmat zvonurile apărute despre mutarea show-ului „La Măruță'.

Se specula că show-ul „La Măruță' va fi mutat pe Acasă TV, pentru că șefii de la PRO TV și-ar fi dorit să crească audiența și pe celălalt post al trustului. După ce a citit știrile apărute despre acest subiect, prezentatorul a declarat că este o informație falsă. Soțul Andrei a mărturisit că și el s-a speriat atunci când a citit în ziare știrea. Show-ul de la PRO TV nu va suferi nicio modificare.

„Dacă vreți să ne vedeți, oameni buni, la televizor, să ne căutați tot pe PRO TV și tot în fiecare zi de la 15  la 17. Managementul ne păstrează, nu ne dă afară. Știrea falsă cam așa suna, m-am speriat și eu', a declarat Cătălin Măruță, în ediția de joi, 19 mai.

Emisiunea „La Măruță' nu va fi mutată la Acasă TV și va putea fi urmărită de telespectatori la fel ca și până acum.

Catalin-Maruta-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cătălin Măruță, de 15 ani la PRO TV

Cătălin Măruță a semnat contractul cu PRO TV în septembrie 2007, atunci când a început să prezinte „Happy hour'. După 6 ani, emisiunea și-a schimbat numele și a devenit „La Măruță'. De 15 ani, vedeta lucrează la PRO TV și nu are de gând să renunțe prea curând la emisiune.

Pe lângă show-ul de la PRO TV, Măruță se ocupă și de podcastul său „Acasă la Măruță', care se numără printre cele mai urmărite podcasturi din România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete