Cătălin Crișan, planuri de nuntă. Artistul a anunțat când urmează să se căsătorească

Cătălin Crișan a anunțat când urmează să se căsătorească

Cătălin Crișan a anunțat când urmează să se căsătorească

Cătălin Crișan a trecut prin două mariaje eșuate, însă nu și-a pierdut încrederea în dragoste, iar acum iubește din nou.

Fiind apreciat pentru calitățile sale vocale și pentru farmecul aparte, Cătălin Crișan a fost curtat de-a lungul timpului de foarte multe femei. Cu toate aceastea, încercările sale de a-și forma o familie au eșuat de fiecare dată, artistul terminând fiecare mariaj cu un divorț.

Când se căsătorește Cătălin Crișan?

Dacă multe persoane și-ar fi pierdut încrederea în iubire, Cătălin Crișan este mai optimist ca niciodată și foarte îndrăgostit. Cântărețul trăiește o frumoasă poveste de dragoste, încercând să fie cât mai discret atunci când vine vorba despre viața sa privată. Astfel, acesta nu a dorit să dezvăluie numele sau detalii despre noua sa iubită, însă a anunțat pe toată lumea când urmează să se căsătorească.

“E finuță, e frumoasă, are un suflet foarte bun, ne iubim, suntem unul lângă altul atât cât se poate. Prima oară am zis că nu mă mai însor niciodată. Mă însor exact pe 6 februarie, atunci când oi împlini 70 de ani. Dacă mai e lângă mine, atunci o cer de nevastă că oricum nu ma mai ia nimeni, a spus Cătălin Crișan pentru “Agenția VIP”.

Chiar dacă nu și-a pierdut încrederea în dragoste, cântărețul nu mai crede atât de mult în căsătorie. Când a venit vorba despre acest subiect, acesta a glumit spunând că va merge în fața altarului abia peste 21 de ani.

Foto: facebook

Citește și:

Cătălin Crișan revine pe scenă alături de fiica lui, după ani de absență! Cum arată Daria Cătălina la 17 ani

Imaginile pe care nu le știai din tinerețea lui Cătălin Crișan

Astăzi are 64 de ani, dar pe vremuri făcea furori! Cum arăta Gabriel Dorobanțu în tinerețe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete