Cătălin Cazacu și Ana Baniciu, vacanță de vis împreună în Dubai

Cătălin Cazacu și Ana Baniciu, vacanță de vis împreună în Dubai

Cătălin Cazacu și Ana Baniciu au decis să se relaxeze și să îşi creeze unele dintre cele mai frumoase amintiri în uimitorul Dubai. Cei doi buni prieteni au vizitat numeroase locuri frumoase din Emirat.

Nu au ratat faimosul Atlantis The Palm, la Waterpark-ul Aquaventure (unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Orientul Mijlociu). Aici au înotat alături de delfini și au fost cuceriți pe loc, făcându-i să își dorească să îi ia acasă. Ulterior, aceștia s-au distrat pe toboganele unde tone de apă te împing şi rotesc ca într-un parc de aventuri și au jucat bowling pe o pistă personalizată cu numele lor. La Wavehouse și-au răsfățat papilele gustative cu mâncăruri delicioase.

„Cel mai impresionant moment pe care l-am avut în Dubai a fost întalnirea cu Black. Black este un delfin incredibil de deştept care a dansat şi s-a bucurat împreună cu noi de întâlnirea noastră. Am vizitat multe locuri într-un timp relativ scurt, după cum aţi văzut şi la noi pe profilele de social media. Am fost o gaşcă frumoasă de prieteni, într-un oraş incredibil de dezvoltat, cu o temperatură numai bună şi cu foarte multe lucruri de făcut. Cu siguranţă mă voi întoarce, deoarece mai am pe listă multe locaţii de vizitat', a spus Ana Baniciu.

În Dubai sunt numeroase clădiri înalte (Burj Khalifa – cea mai înaltă clădire din lume), restaurante inedite și hoteluri care au intrat în Cartea Recordurilor pentru înățimea lor. Cu toate acestea, Dubai reprezintă și cultură, tradiţie, mâncare internaţională, astfel că o experiență în Emirat îți poate trezi toate simțurile, de la cel vizual până la cel gustativ.

Vezi pozele

Ana și Cătălin au petrecut 4 ore într-un tur prin Old Dubai unde au aflat istoria mirodeniilor, a textilelor şi au gustat diverse preparate la restaurante cu tradiţie de zeci de ani.

Cei doi au preferat să experimenteze cât mai multe locuri și să lase odihna pe locul doi. S-au plimbat prin deșert pe cămile, au făcut safari și surf.

„A fost pentru prima oară când am vizitat Dubaiul şi mă bucur că l-am avut ca şi ghid pe prietenul meu bun, Cătălin. A fost o experienţă frumoasă, ne-am distrat alături de prietenii noştri, am încercat multe lucruri noi, am descoperit cultura locuitorilor de acolo şi modul lor de viaţă. Nu am avut parte de prea multă odihnă, încercând să vizităm cât mai multe obiective', a declarat Ana, potrivit OK Magazine.

„Nu m-am mai distrat aşa tare de ceva timp, cam de când am căzut prima oară cu bicicleta. Mă bucur că am putut să mă reîntorc în Dubai după 4 ani şi nu singur, ci alături de prietenii mei. Cu Ana mă ştiu de ceva timp, pe lângă faptul că de-a lungul timpului am avut câteva proiecte împreună, noi suntem şi foarte buni prieteni şi mă bucur că am putut să îi arăt ceva locaţii faine. Ce-i drept, pe unele dintre ele nu le ştiam nici eu, pentru că au fost făcute între timp', a adăugat Cătălin.

După această experiență, Ana Baniciu și Cătălin Cazacu și-au promis că vor reveni în Dubai pentru a descoperi și alte locuri pe care nu au apucat să le vadă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete