Cătălin Cazacu, complet schimbat de Ramona Olaru: „Așa se vede din exterior”

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt extrem de frumoși, se completează de minune și merg peste tot împreună. Dacă el era un „Don Juan' al showbiz-ului românesc până acum, se pare că asistenta de la „Neatza' l-a cumințit.

Ori de câte ori se expun în spațiul online, în ochii lui Cătălin se citește mulțumirea sufletească datorită perioadei frumoase prin care trece alături Ramona Olaru. Cei doi formează un cuplu de aproape un an, iar motociclistul susține că s-a schimbat foarte mult de când prezentatoarea rubricii matinalului de la Antena 1 îi este iubită.

„Ramona a reușit însă ce nu a mai putut face nimeni: să mă pună să mă trezesc de dimineață. Nu credeam că o să fac vreodată așa ceva. Mă culc la 9 jumătate (21.30, n. red.), deci Vulturul de Noapte s-a transformat ușor într-un fel de Rândunică de Zi', a spus Cătălin Cazacu pentru Fanatik.

„Da, m-am făcut băiat serios. Am trei pisici acasă, dacă o socotim și pe Ramona. Nu știu ce se întâmplă, e ceva cu Mercur retrograd (râde, n. red.). (…) Dacă plecăm de la premisa că eram mai neliniștit înainte, da, putem spune că Ramona m-a liniștit. Mai sunt Vultur de Noapte, dar am cuibul meu. Dar cred că așa se vede din exterior.

Ramona e unică. Ea a fost tot timpul în jurul meu. Suntem prieteni de mult. Noi nu ne plictisim niciodată împreună. Am fost prima oară prieteni. Ne spunem totul. Vorbim orice, nu ne plictisim. Ăsta este secretul relației noastre', a mai adăugat iubitul Ramonei Olaru, pentru sursa citată.

Planurile lor de viitor sunt mărețe și fanii nu ar fi surprinși dacă cei doi vor anunța că se vor căsători. Mai mult decât atât, Cătălin Cazacu știe deja unde ar putea avea loc nunta.

„Nu vom face nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați din ăia la cămașă. Pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevasta de lângă mine’, a spus Cătălin Cazacu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete