Cătălin Cazacu, aniversare pe mare

Cătălin Cazacu și-a aniversat ziua de naștere alături de prieteni apropiați, în Grecia, pe ambarcațiunea pe care o folosește pentru a organiza excursii pe mare.

Sportivul a decis ca în preajma zilei sale de naștere să pună la cale o escapadă în Grecia. Dincolo de pasiunea pentru motociclism, Cătălin Cazacu este atras și de navigarea ambarcațiunilor pe apă, motiv pentru care și organizează astfel de deplasări.

De această dată a fost însoțit de prieteni apropiați și de iubita lui, Ramona Olaru. Vedeta TV a stat câteva zile alături de aceștia, dar s-a reîntors în București chiar de ziua partenerului ei. Cei doi formează de luni bune un cuplu cu carismă la public și nu de puține ori au vorbit despre următorul pas în relație, căsătoria.

La începutul anului, Ramona Olaru declara, în stilul caracteristic, pentru Antena Stars:

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună'.

În ceea ce-l privește pe Cătălin Cazacu, acesta a mărturisit în diverse ocazii că Ramona este aleasa inimii lui. În emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv, sportivul a spus acum ceva timp:

„Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim. Sper să fie anul acesta.'

Cătălin Cazacu, aniversatul zilei de 11 mai

Sportivul a împlinit anul acesta 38 de ani, motiv pentru care la miezul nopții, apropiații l-au sărbătorit cu tort și La mulți ani, iar urările au început să curgă pe rețelele de socializare.

Catalin si Ramona OlaruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram

Citește și: Cât plătește lunar Oana Roman pentru clinica mamei sale?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete