Cătălin Botezatu revine în televiziune: „Cred că va fi un sezon exploziv!” Unde va putea fi urmărit creatorul de modă?

Cătălin Botezatu revine în televiziune: „Cred că va fi un sezon exploziv!” Unde va putea fi urmărit creatorul de modă?

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu revine în televiziune cu un nou proiect. El va deveni un membru al juriului în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! All Stars', de la Kanal D. 

Este vorba despre o nouă emisiune care va aduce, de această data, în competiție cele mai valoroase concurente ale sezoanelor precedente. Emisiunea, în noua formulă, va începe pe data de 22 ianuarie și va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:30. Prima Gală „Bravo, ai stil! All Stars' va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după „Exatlon”.

Cu o carte de vizită remarcabilă în domeniul modei în România și nu numai, cu prezentări grandioase ale colecțiilor sale pe cele mai importante podiumuri de modă ale lumii, Cătălin Botezatu se alătura Juraților pentru a analiză prestația celor mai bune concurente care au pășit până acum în platoul „Bravo, ai stil!'.

„Postura mea alături de jurați sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în același timp, și una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar și ceilalți membri ai Juriului vor avea în mine un partener, un susținător, un prieten, care, însă, nu va ezită să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecție dură. Mă aștept din partea fețelor la profesionalism, atitudine și, nu în ultimul rând, la styling', a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu revine în televiziune

Cunoscutul designer a mai pășit în platoul „Bravo, ai stil!' în calitate de invitat, iar despre această experiență spune că a fost una extraordinară.

„Am mai fost în emisiune, m-am simțit minunat. Iar dacă atunci eram un invitat pasager, acum devin membru permanent al Juriului. Pot fi un ac în coastele tuturor!', a adăugat Cătălin Botezatu.

​Dezbaterile Juraților pe marginea alegerilor vestimentare făcute de concurente se anunța extrem de intense. Cătălin Botezatu este cunoscut de o țara întreagă, admirat de multe femei, dar mai ales și se poate lăuda cu o vastă experiență în tot ceea ce înseamnă fashion, design și creații de podium. El va ocupa scaunul celui de-al patrulea jurat în cadrul celui mai tare show de fashion din România.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cătălin Botezatu, îngenuncheat de durere. Designerul a făcut primele declarații după moartea mătușii sale

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre relația pe care o are cu Tania Budi, fosta iubită din tinerețe: „Nu îmi pot lua ochii de la ea'

Cătălin Botezatu trece prin momente grele! Este în doliu: „Rămâi cu bine şi Dumnezeu să te aibă în pază'

Catalin Botezatu aduce legenda samurailor la Bucuresti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri