Cătălin Botezatu a spus câți bani câștiga ca model pe timpul regimului comunist. Era preferatul Elenei Ceaușescu

Înainte să devină creator de modă, Cătălin Botezatu și-a făcut debutul ca model pe timpul regimului comunist. A fost remarcat de Zina Dumitrescu și apreciat chiar de Elena Ceaușescu, cu care s-a zvonit că ar fi avut mai mult decât o relație profesională. Iată ce spune acesta acum.

Cătălin Botezatu și-a început drumul ca model în 1984, la Casa de modă Venus, selecționat de decana în domeniul amintit Zina Dumitrescu. Cătălin Botezatu a obținut în 1985, la Frankfurt, Republica Federală Germania pe atunci, titlul de cel mai bun manechin din Europa.

Ulterior, Botezatu a urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano. Faimosul designer Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale. După 1990, Botezatu a devenit director de stil al Casei de modă Europa din București. Și-a deschis prima casă de modă în țară în 1996. Pe timpul regimului comunist, acesta a cunoscut succesul ca model. Avea prezentări chiar și în Rusia și Germania, acolo unde câștiga sume mari de bani.

„Eu mai aveam colaborări cu Casa de modă Venus, Adesgo, aveam plecări în afară, în Rusia, Germania. La nemți chiar am câștigat premiul pentru cel mai bun și cel mai rapid manechin european, mă schimbam în 40 de secunde, iar la ruși, Doamne, făceam o mulțime de bani.

Ca să vă dați seama, după fiecare prezentare de la Moscova, eu mă întorceam cu contravaloarea unei Dacii. Acolo chiar se făceau bani frumoși, dar ca să pleci din țară, pe vremea aceea, trebuia să ai dosarul extrem de curat. Pe de altă parte, foarte multe manechine care au plecat din țară nu s-au mai întors. Când plecam în Franța sau în Germania, doar jumătate ne mai întorceam', a povestit Cătălin Botezatu pentru Fanatik.

catalin-botezatu-fotomodel-in-tinerete-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu'

S-a zvonit de-a lungul anilor că Elena Ceaușescu l-a îndrăgit așa de tare pe Cătălin Botezatu încât acesta i-ar fi fost mai mult decât un simplu prieten. Designerul nu a confirmat și nici nu a infirmat acum aceste speculații.

„Familia Ceaușescu era o familie extrem de simplă, de normală. Erau haioși, se distrau. Cred că ar fi putut face lucruri frumoase, dacă ar mai fi trăit. Noi am avut o relație foarte frumoasă și foarte bună. Într-un complex de împrejurări, doamna Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită dânsei, în mai puțin de 24 de ore, am primit buletin de București. Au urmat și intimități, dar mai târziu. Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu.

La fiecare ofertă de flori, trebuia să fiu cu analizele la zi, nu trebuia să fiu răcit. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment', a mai declarat Cătălin Botezatu pentru Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete