Cât riscă Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, să stea după gratii?

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost reținut miercuri pentru 24 de ore. El ar putea sta câțiva ani la închisoare pentru acuzațiile de trafic de persoane și proxenetism.

Miercuri dimineață, locuința de lux a omului de afaceri din Mediaș a fost percheziționată. Imediat după acțiunea de amploare a celor de la DIICOT, Alex Bodi a fost dus la audieri unde a fost reținut pentru 24 de ore.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Pentru acuzațiile care i se aduc și pentru care este anchetat de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Alex Bodi riscă următoarele, potrivit Codului Penal:

,,Inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Proxenetismul. Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.'

Cazierul lui Alex Bodi a mai fost pătat în trecut cu o situație similară. Omul de afaceri a apărut într-un dosar de proxenetism din Dej.

Bianca Drăguşanu se află în acest moment în Dubai, însă a sărit în apărarea fostului ei soț și spune că este convinsă de nevinovăţia lui Alex Bodi. 'Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură va fi bine', a declarat fostia soţie a lui Bodi, conform Antena 3.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete