Cât de frumoasă este soția lui Kramer din “Seinfeld”!

În vârstă de 73 de ani, Michael Richards a rămas actorul unui singur rol: “Kramer” din “Seinfeld”. Rolul i-a adus nu doar faimă, dar și trei premii Emmy pentru cel mai bun rol secundar în serial de comedie (1993, 1994, 1997).

Richards si-a început cariera făcând stand-up comedy. Au urmat câteva apariții în seriale de succes precum „Cheers' sau „Miami Vice'. În cele din urmă, a apărut și personajul vieții lui, Cosmo Kramer din “Seinfeld”.

Cât de frumoasă este soția lui Kramer din “Seinfeld”!SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

După “Seinfeld”, Kramer nu a mai cunoscut succesul

După încheierea filmărilor la Seinfeld', Michael Richards a jucat în propriul său sitcom, The Michael Richards Show'. Nu a avut însă succes, feedbackul publicului nefiind cel preconizat. Reacția generală a fost că personajul lui Richards era doar un Kramer cu alt nume. Pe cale de consecință, sitcomul a fost anulat după doar un sezon.

Esecul serialului l-a făcut pe Richards să se întoarcă la stand-up. Dar odată ajuns în această zonă, face o gafă memorabilă. În timpul unui show, actorul lansează jigniri cu tentă rasistă la adresa unor persoane din public. Deşi şi-a cerut scuze în repetate rânduri, Richards a rămas asociat cu acel moment.

Cine este soția lui Kramer din “Seinfeld”

Despre viața personală a lui Kramer se știu destul de puține lucruri, și asta din două motive: actorul este genul de persoană extrem de discretă, iar viața lui personală a fost destul de stabilă. Richards a avut două căsnicii. A fost căsătorit timp de 18 ani cu actrița Cathleen Lyons, cu care are o fiică, Sophia, azi în vârstă de 47 de ani. În 1992, cei doi se despart, iar 10 ani mai târziu, Richards începe o relație cu frumoasa actriță Beth Skipp. Aceştia s-au căsătorit în 2010, devenind, apoi, părinţii unui băiat, Antonio.

Despre Beth nu ştim multe lucruri, în afară de faptul că a avut roluri minore în filme precum Prime (2005), 10 Tricks (2006) sau Lobby Lobster (2007).

Citește și

Actorii din serialul „La Bloc' atunci și acum

A fost unul dintre cei mai chipeși actori români, dar nu s-a căsătorit niciodată. Care a fost cel mai mare regret al actorului Ovidiu Iuliu Moldovan

După Ovidiu Cuncea și Mihai Coadă, un alt actor o ia pe calea bisericii. Motivul pentru care Silviu Biriș a dat la Teologie

Surse foto: hepta/Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete