Cât de des și cum trebuie să-ți dezinfectezi telefonul mobil?

Telefonul mobil trebuie să fie primul accesoriu pe care este musai să-l dezinfectezi în această perioadă de carantină. Acesta este sfatul pe care-l primești de la specialiștii epidemiologi.

Cât de des și cum trebuie să-ți dezinfectezi telefonul mobil? Acesta este, bineînțeles, întrebarea legitimă.

Pe lângă spălatul mâinilor, izolarea sau dezinfectarea suprafețelor, telefonul mobil trebuie „să se bucure' de atenția ta. Din păcate, el este un accesoriu pe care-l purtăm zilnic și care captează cele mai multe bacterii din mediul înconjurător. În aceeași situație sunt cheile sau portmoneul.

Dezinfectează telefonul mobil de fiecare dată când îl folosești. Aceasta ar trebui să se transforme într-un gest reflex de fiecare dată când folosești device-ul. Fie că folosești șervețele antibacteriene, fie că pui spirt de un șervețel umed și ștergi apoi telefonul cu el, important este să ai grijă să dezinfectezi și suprafețele pe care așezi device-ul.

„Până astăzi, 24 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 19 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța, una la Cluj și una la Iași).

Până astăzi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Suceava, Craiova și Iași, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 186 de noi cazuri de îmbolnăvire!'.

Până la publicarea acestui material, 25 martie ora 11:00, pe teritoriul României s-au înregistrat 794 infectați, 13 decese, 79 vindecați, 5556 în carantină și 87506 izolați la domiciliu.

Vezi cine a inventat telefonul mobil!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Lifestyle sănătos