Cât de des își vede Gabi Bădălău copiii după despărțirea de soția lui, artista Claudia Pătrășcanu?

Gabi Bădălău și fiii lui

La începutul lunii iunie, Claudia Pătrășcanu își anunța online separarea de partenerul de viață, Gabi Bădălau, pe contul personal de Facebook.

Cântăreaţa a fost dată afară din casa fostului ei partener de viață, în miezul nopţii, cu băieţii cuplului de mână, fiind nevoită să apeleze numărul unic de Urgență 112.

Între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este o diferență de vârstă de nouă ani, cântăreața având 40 de ani, iar soțul ei 31.

Relația dintre ei a evoluat rapid, la doar o lună Claudia aflând că este însărcinată. Cuplul are doi fii, Gabriel și Nicolas.

Într-un interviu oferit recent publicației OK! Magazine, Claudia a vorbit despre viața ei după separarea de soțul său, dar și despre ce a dus la despărțirea lor:

„Era genul de soţ căruia nu îi plăcea să stea prea mult în familie, nici măcar în weekend. Tot timpul găsea ceva de făcut, justificând că munceşte sau că doreşte să joace poker cu prietenii.

Refuza orice masă în familie, ieşirile cu copiii, se agăţa de tot felul de minciuni, care întotdeauna aveau picioare scurte. Am simţit aceste lucruri când deja avea sentimente pentru altcineva, nu mai avea limite şi respect pentru nimeni şi nimic”.

Cât de des își vede Gabi Bădălău copiii după despărțirea de soția lui, artista Claudia Pătrășcanu?

Despre cât de des își vede Gabi Bădălău copiii, Claudia mai spune: „Îi vede atât cât şi-a dorit, adică două weekenduri pe lună şi în vacanţe.

Dumnezeu ne-a dat aceşti copii să ne bucurăm de ei, să-i creştem împreună, să le fim alături şi să-i pregătim pentru societate, pentru viaţă, dar am ajuns să ne plimbăm pe holurile instanţei şi să ni-i împartă aşa cum prevede legea.

Normal că întreabă de tatăl lor, vorbesc cu el la telefon, eu le vorbesc zilnic despre el. Le-am cumpărat un calendar în care tăiem zilele până la ziua în care el vine să îi ia.

Gabriel a început să pună întrebări la care încerc să răspund sincer, cât poate înţelege la vârsta de 5 ani”.

Foto: Instagram

Citește și:

Modelul internațional Natalia Vodianova s-a logodit cu partenerul ei, omul de afaceri francez Antoine Arnault

Îți mai amintești cum arăta Olivia Steer la începutul carierei în jurnalism? Prezenta știrile dimineții alături de Mihai Dedu!

Corina Dănilă și tatăl fiicei sale s-au despărțit în urmă cu 10 ani! Cu cine formează Norris Măgeanu un cuplu în prezent? Este o cunoscută jucătoare de tenis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete